Rize Sağlık Müdürlüğü Cumhuriyetimizin Yüzlerini Ziyaret Ediyor

Rize Sağlık Müdürlüğü Cumhuriyetimizin Yüzlerini Ziyaret Ediyor
Rize İl Sağlık Müdürlüğü, il genelinde ikamet etmekte olan 100 yaş ve üzerindeki vatandaşları Cumhuriyetin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında ziyaret ederek sağlık kontrolleri ile tedavilerini gerçekleştirdi.

Rize İl Sağlık Müdürlüğü Evde Sağlık Hizmetleri tarafından kentte yaşayan 100 yaş üzerindeki asırlık çınarlar Cumhuriyetin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında ziyaret ediliyor. Evde Sağlık Hizmetleri ekiplerinin ziyaret ederek, muayene ve tetkiklerini yaptığı ziyaretler, il merkezi ile eş zamanlı olarak tüm ilçelerde gerçekleştirildi.

İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Gürkan Altuntaş, bu kapsamda il merkezinde ikamet eden 112 yaşındaki Fatma Demir’i ziyareti sırasında yaptığı açıklamada, “Sağlık ekiplerimiz 100 yaş ve üzerindeki vatandaşlarımızın evlerine misafir olmuş, onların sağlıklı yaşamları için hizmetlerinde olduklarını ifade etmişlerdir. Bu kapsamda evde sağlık hizmeti alan vatandaşlarımızı ziyaret ederek, sağlık ekiplerince kontrolleri yapılan ‘Cumhuriyetimizin Yüzü’ büyüğümüzün hal ve hatırını sorarak, sohbet etme imkânı bulduk. Müdürlüğümüz adına Cumhuriyetimizin 100. yılı vesilesiyle asırlık çınarlarımızın ellerinden bir kez daha öper, her türlü sağlık gereksinimlerinin karşılanması noktasında her zaman yanlarında ve hizmetlerinde olduğumuzu bilmelerini isteriz.” dedi.

rize-saglik-mudurlugu-rizenin-100lerini-ziyaret-ediyor.jpg

Kaynak:ZEYNEP TAYLAN

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.