Rize TEMA Vakfı Gönüllü İlçe Sorumluları Arıyor

Rize TEMA Vakfı Gönüllü İlçe Sorumluları Arıyor
Türkiye Erozyonla Mücadele Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı (TEMA Vakfı) Rize’nin ilçeleri için gönüllü ilçe sorumluları arıyor.

2013 yılı içerisinde 81 ilde örgütlenen TEMA Vakfı, ilçelerde örgütlenme çalışmalarını hızlandırıyor. Bu kapsamda TEMA Vakfı, Rize’nin ilçelerinde temsilcilikler oluşturacak.

TEMA Vakfı Rize Temsilcisi Nevzat Özer, konu hakkında yaptığı açıklamada 2013 yılı içerisinde 81 ilde örgütlenmeyi tamamlayan TEMA Vakfı’nın ilçelerde de temsilcilikler oluşturmaya başladığını kaydederek Rize TEMA olarak 2014 yılı içerisinde önce ilçelerde ardından beldelerde temsilcilikleri oluşturmayı hedeflerini kaydetti.

Rize’de 205 gönüllü öğretmen ve 4250 öğrenci ile Minik TEMA, 35 gönüllü öğretmen ve 750 öğrenci ile  Yavru TEMA, RTEÜ Genç TEMA Kulubü ile yüzlerce gönüllü Rize TEMA üyesi ile yaşamı geleceğe taşımanın gayreti içinde olduklarını kaydeden Özer, Rize il merkezinde yoğunlaşan çalışmaları ilçelerin en uzak alanlarına da ulaştırmak istediklerini ifade ederek gönüllü ilçe sorumlusu olarak görev almak isteyenlerin Rize TEMA ile iletişime geçmeleri gerektiğini kaydetti.