Rize Tıp Merkezi Bayramda da Mesaide

Rize Tıp Merkezi Bayramda da Mesaide
4 günlük Kurban Bayramı süresince acil servisiyle hizmet verecek olan Özel Rize Tıp Merkezi'nin 24 Ekim Çarşamba günü (Arefe günü) ile 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda poliklinik hizmeti vereceği açıklandı.

Özel Rize Tıp Merkezi Halkla İlişkiler Müdürü Gizem Kızıltan yaptığı açıklamada "Özel Rize Tıp Merkezi olarak Kurban Bayramı Arefesinde 24 Ekim Çarşamba günü 08.00 ile 13.00 saatleri arasında, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda ise 08.00 - 17.00 saatleri arasında poliklinik hizmetleri verecek" dedi.

“Sağlık tatil dinlemiyor. İnsanımıza sağlık hizmetlerini kesintisiz sunmak mecburiyetindeyiz. Doğru olanda budur.” ifadelerini kullanan Kızıltan açıklamasında Arefe günü yarım gün, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda ise full mesaiye geçerek tam gün poliklinik hizmeti vereceklerini açıkladı. Kızıltan ayrıca, 4 günlük Kurban Bayramı süresince de Özel Rize Tıp Merkezi'nin acil servisiyle hizmet vereceğini söyledi.

KIZILTAN'DAN BAYRAM MESAJI

Özel Rize Tıp Merkezi Halkla İlişkiler Müdürü Gizem Kızıltan son olarak, yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla da vatandaşlarımızın bayramını kutlayan ifadelerde bulunarak “İnsanlarımızın birbirlerini sevgiyle ve sevinçle kucakladığı, toplumda sosyal dayanışma ve barış ruhunun egemen olduğu, akrabalık ve dostluk bağlarının güçlendiği bir bayrama daha kavuşmanın büyük mutluluğunu yaşıyoruz. Kırılan gönüllerin onarıldığı, dargınlıkların unutulduğu, kaynaşma ve birlik olma duygusunun perçinlendiği bu günler toplumsal yaşantımızda müstesna bir yere sahiptir. Bu duygu ve düşüncelerle Özel Rize Tıp Merkezi olarak, tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramını en içten dileklerimizle kutluyor; bayramın tüm insanlık için barışa, sevgiye, kardeşliğe ve yardımlaşmaya vesile olmasını temenni ediyoruz" dedi.