Rize Tıp Merkezinde Bayram Mesaisi

Rize Tıp Merkezinde Bayram Mesaisi
Özel Rize Tıp Merkezi yarın hizmetine devam edecek...

Özel Rize Tıp Merkezi Halkla İlişkiler Müdürü Gizem Kızıltan BALCI yaptığı açıklamada "Özel Rize Tıp Merkezi olarak Ramazan Bayramı Arefesinde 16 Temmuz Perşembe Günü 08.00 ile 15.00 saatleri arasında poliklinik hizmetlerimize kesintisiz devam edeceğiz, Bayram süresince de acil polikliniğimiz 08:00 ile 18:00 saatleri arasında hizmet verecektir. dedi. 

“Sağlık tatil dinlemiyor. İnsanımıza sağlık hizmetlerini kesintisiz sunmak bizim görevimiz, sloganımızda da belirttiğimiz gibi sağlığınız bizim için değerlidir .” ifadelerini kullanan Kızıltan açıklamasında Arefe günü yarım gün, 3 günlük Razaman Bayramı süresince de Özel Rize Tıp Merkezi'nin acil servisiyle hizmet vereceğini söyledi.

KIZILTAN'DAN BAYRAM MESAJI

Özel Rize Tıp gizem-kiziltan-001.jpgMerkezi Halkla İlişkiler Müdürü Gizem Kızıltan  Balcı son olarak, yaklaşan Ramazan Bayramı dolayısıyla da vatandaşlarımızın bayramını kutlayan ifadelerde bulunarak “İnsanlarımızın birbirlerini sevgiyle ve sevinçle kucakladığı, toplumda sosyal dayanışma ve barış ruhunun egemen olduğu, akrabalık ve dostluk bağlarının güçlendiği bir bayrama daha kavuşmanın büyük mutluluğunu yaşıyoruz. Kırılan gönüllerin onarıldığı, dargınlıkların unutulduğu, kaynaşma ve birlik olma duygusunun perçinlendiği bu günler toplumsal yaşantımızda müstesna bir yere sahiptir. Bu duygu ve düşüncelerle Özel Rize Tıp Merkezi Ailesi olarak, tüm vatandaşlarımızın Ramazan Bayramını en içten dileklerimizle kutluyor; bayramın tüm insanlık için barışa, sevgiye, kardeşliğe ve yardımlaşmaya vesile olmasını temenni ediyoruz" dedi.