Rize Tıp’ın Yeni Sahibi Doktorlar

Rize Tıp’ın Yeni Sahibi Doktorlar
Rize'de 2003 yılından itibaren sağlık alanında hizmet veren Özel Rize Tıp Merkezi devredildi. Tıp Merkezi’nin yeni sahibi çalışan doktorları ile merkezde görev yapan bazı doktorlar oldu.

“Sağlığınız bizim için değerlidir” sloganıyla 2003 yılında Rize’de hizmet vermeye başlayan Özel Rize Tıp Merkezi bu ay itibariyle el değiştirdi. Hastanenin yeni sahibi doktorlar oldu.

Özel Rize Tıp Merkezi Yönetim Kurulu adına beraberinde şirket müdürleri Dr. Olcay Akdoğan ve Bayram Şeker ile birlikte konu hakkında açıklamada bulunan Opr. Dr. Zeki Kızıltan,  Tıp merkezinin genelde merkezde çalışan doktorlar tarafından satın alındığını kaydederek; Özel Rize Tıp Merkezi’nde yeni bir yönetim oluşturduklarını, oluşan bu kadroda Uzm. Dr. Erdal Dadaşoğlu’nun başhekim, Uzm. Dr. Coşkun Çakıroğlu’nun ise başhekim yardımcısı olarak görev yapacağını, şirket müdürlüklerine ise Dr. Olcay Akdoğan ve Bayram Şeker’in getirildiğini açıkladı.

bayram-seker-zeki-kiziltan-olcay-akdogan-rize-tip-merkezi.jpg

Yeni kadro, yeni oluşum, yeni vizyon, yeni donanım ve yeni yapısı ile Rize ve Rizelilere en iyi şekilde hizmet vermeye devam edeceklerini açıklayan Dr. Kızıltan, Tıp Merkezi’nde doktor kadrosunda eksik olan bölümlere de doktor alımı gerçekleştirdiklerini ifade ederek Özel Rize Tıp Merkezi’nde poliklinik hizmetlerinin yanı sıra check-up, tüm laboratuvar tahlilleri, radyolojik görüntüleme (direkt grafiler, MRI, BT, kemik dansitometrisi, mamografi, ultrasonografi, renkli doppler us), emg, portör muayenesi, cerrahi sünnet ve sağlık raporları (sürücü adayı, gemi adamı, ağır ve tehlikeli iş sağlık raporu vs) alanında da en güzel şekilde hizmet vermeye devam edeceklerini kaydetti.

Yeni yönetimiyle Çarşı Mahallesi Şeyh Camii yanındaki aynı binasında hizmet vermeye devam edecek Özel Rize Tıp Merkezi’nde şu doktorlar görev yapıyor:

Göz: Opr. Dr. Zeki Kızıltan

KBB: Opr. Dr. Sait Kuyumcu ve Opr. Dr. İhsan Aydın

Hariciye: Opr. Dr. Haldun Çoban

Göğüs: Opr. Dr. Recep Avcı

Dahiliye: Uzm. Dr.  Erdal Dadaşoğlu ve Uzm. Dr. Bahri Arslan

Kadın Doğum: Opr. Dr. Mahmut Öztürk

Çocuk: Uzm. Dr. Mehmet Tellioğlu ve Uzm. Dr. İbrahim Günaydın

Nöroloji: Uzm. Dr. Şuayip Çırak

Cildiye: Uzm. Dr. Coşkun Çakıroğlu

Diş Kliniği: Dt. Nurcan Yıldırım

Acil: Dr. Olcay Akdoğan ve Dr. Hasan Karadereli