Rize Türk Telekom Güzel Sanatlar Lisesi’nden Muhteşem Yıl Sonu Konseri

Rize Türk Telekom Güzel Sanatlar Lisesi’nden Muhteşem Yıl Sonu Konseri
Rize Türk Telekom Güzel Sanatlar Lisesi’nin düzenlediği 4 bölümden oluşan muhteşem yıl sonu konseri, müzikseverlere güzel anlar yaşattı.

Rize Türk Telekom Güzel Sanatlar Lisesi yıl sonu konserinde müzik öğretmenleri ile öğrencilerinden oluşan koro ve solo ekibi, Türk ve Batı Müziği Koro ve Orkestra, Türk Sanat Müziği, Türk Halk Müziği ve Karadeniz müzikleri olmak üzere 4 bölümden oluşan müzik ziyafetiyle sanatseverlerin gönlünü feth etti.

Rize İl Milli Eğitim Müdürü Şemsettin Durmuş, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Kazancı, Türk Telekom Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü Hikmet Uçar, Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Halil Pehlivan, Memur Sen Rize İl Başkanı Resul Usta, Rize Esnaf Sanatkarlar ve Kredi Kooperatifi Başkanı Güven Aksoy, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları ile çok sayıda müzik severin dinlediği müzik resitalinde, Türk Telekom Güzel Sanatlar Lisesi öğrenci ve öğretmenleri izleyicilere keyifli bir akşam yaşattı.

rize-turk-telekom-guzel-sanatlar-lisesinden-muhtesem-konser53.jpg

İsmail Kahraman Kültür Merkezinde düzenlenen müzik ziyafetinde, okulun müzik öğretmenlerinden Şef Eda Çavdaroğlu ile Şef Nur Yasemin Başkan Günal’ın öncülüğünde seslendirilen 22 eser izleyiciler tarafından beğeni ile dinlendi

Okulun 6 müzik öğretmeninin yer aldığı programda, Batı Müziği orkestrasından 8 eser, Türk Sanat ve Türk Halk Müziğinden 5’er, Karadeniz’den ise 4 olmak üzere toplam 22 eser koro ve solo olarak seslendirildi.

Deniz Mert ve Halil Yılmaz’ın birlikte seslendirdiği “Vuruldum Çemberune” adlı Karadeniz Müziği izleyicilerin büyük beğenisini kazandı ve ikili alkışlar eşliğinde sahneden uğurlandı.

rize-turk-telekom-guzel-sanatlar-lisesinden-muhtesem-konser-(28).jpg

Konser sonunda ise Rize İl Milli Eğitim Müdürü Şemsettin Durmuş,  İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Kazancı ve Türk Telekom Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü Hikmet Uçar kısa birer konuşma yaparak konseri yöneten şefler ile müzik öğretmenlerine çiçek takdim etti, öğretmen ve öğrencileri verdikleri emeklerden dolayı tebrik etti.

rize-turk-telekom-guzel-sanatlar-lisesinden-muhtesem-konser-(41).jpgrize-turk-telekom-guzel-sanatlar-lisesinden-muhtesem-konser-(44).jpg

rize-turk-telekom-guzel-sanatlar-lisesi-yil-sonu-konseri-foto-galeri.jpg