Rize ÜniAk'tan Bakanlığın Projesine Destek

Rize ÜniAk'tan Bakanlığın Projesine Destek
Rize’de Üniversiteli AK Partililer (ÜniAk), ilk sosyal faaliyetini Gençlik ve Spor Bakanlığının ”Tek Kullanımlık Sanma Çöpe Atma” Projesine destek vererek yaptı.

Gençlik ve Spor Bakanlığının 81 İlde Gençlik Merkezleri aracıyla başlattığı Genç Dönüşüm projesi kapsamındaki ”Tek Kullanımlık Sanma Çöpe Atma” Projesine Ak Parti Rize İl Gençlik Kolları Üniversite Birim Başkanlığı da destek vererek, kampanya kapsamında YGS sınavına girenlerden sınav sonunda ÖSYM tarafından dağıtılan kalem setlerini topladı.

uniak--ygs-sinav-sonrasi-sinava-giren-adaylardan-topladiklari-kalemlerle-farkindalik-olusturmak-istedi-1.jpg

Ak Parti teşkilatlanma yapısında İl Gençlik Kolları bünyesindeki birimlerden biri olan ÜniAk, ilk sosyal faaliyetini yaparken etkinlik sonunda açıklama yapan Ak Parti İl Gençlik Kolları Üniversiteler Birim Başkanı Rıdvan Yıldız; “22 Şubat’ta yapılan kongremiz sonrasında görevim tebliğ edilir edilmez çalışmalarımıza başladık. Artık sahalara inecek bir ÜniAk ekibimiz olacak. ÜniAk olarak, ÖSYM nin dağıttığı kalem setlerinin genelde sınavdan sonra çöpe veya bir kenara atılıp kullanılmadığını görünce bunları toplayıp ihtiyaç sahibi öğrenci kardeşlerimize ulaştırmayı planladık. Amacımız hem dini hem de örfi öğretilerimizde olduğu gibi israfı önlemek, yardımlaşma ve dayanışmaya teşvik etmektir. Bu doğrultuda, dağıtılan kalem ve silgilere ihtiyacı olmayan arkadaşlarımızdan projeye destek olmalarını istedik. İhtiyaç sahibi kardeşlerimize ulaşacak olan kalem setlerini bize emanet eden duyarlı arkadaşlarımıza ve bu görev için gönüllü olan kardeşlerimize teşekkür ediyorum.  ÜniAk ailesi olarak daha çok güzel işlere imza atacağız inşallah” dedi.

uniak--ygs-sinav-sonrasi-sinava-giren-adaylardan-topladiklari-kalemlerle-farkindalik-olusturmak-istedi-2.jpg

uniak--ygs-sinav-sonrasi-sinava-giren-adaylardan-topladiklari-kalemlerle-farkindalik-olusturmak-istedi-3.jpg