Rize Valisi Çakır'dan 29 Ekim Mesajı

Rize Valisi Çakır'dan 29 Ekim Mesajı
Rize Valisi Nurullah Çakır, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. İşte Vali Çakır'ın 29 Ekim mesajı:

Rize Valisi Nurullah Çakır, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda vatandaşlarımızın Cumhuriyet bayrmaını kutlayarak, "89. Yıldönümünü milletçe coşkuyla, kıvançla, gururla kutladığımız ve gelecek kuşaklara bırakacağımız en önemli varlığımız olan Cumhuriyet Bayramımızın birlikteliğimizi pekiştirici özel değerimiz olan Kurban Bayramı ile iç içe yaşıyor olmamız bu yıla özel bir anlam yüklemektedir." dedi.

Rize Valisi Nurullah Çakır, 29 Ekim mesajında şunları kaydetti: Cumhuriyetimizin kuruluşunun 89. Yıldönümünü milletçe coşkuyla, kıvançla, gururla kutluyoruz.

Gelecek kuşaklara bırakacağımız en önemli varlığımız olan Cumhuriyet Bayramımızın birlikteliğimizi pekiştirici özel değerimiz olan Kurban Bayramı ile iç içe yaşıyor olmamız da bu yıla özel bir anlam yüklemektedir.

Bu vesile ile Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal ATATÜRK başta olmak üzere ebediyete intikal eden şehitlerimizi, gazilerimizi rahmet ve minnetle anar, sağ kalanlara sağlık ve uzun ömürler diler, halkımızın Cumhuriyet Bayramını kutlarım.