Rize Valisi Çeber'den olay53'e Ziyaret

Rize Valisi Çeber'den olay53'e Ziyaret
Rize Valisi Kemal Çeber, olay53 haber portalı ile Rize Olay Gazetemize ziyarette bulundu

Rize Valisi Kemal Çeber, olay53 haber portalı ile Rize Olay Gazetesinin bünyesinde yer aldığı Karadeniz Ofset Matbaası ve Medya Yayıncılığı'na ziyarette bulundu. Ziyarete, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman ile İl Jandarma Komutanı Hakan Dedebağı ve Valilik Basın Müdürü Muhammet Kalyoncu da eşlik etti.

Ziyarette Vali Çeber, Karadeniz Ofset Matbaası ve Medya Yayıncılığı İmtiyaz Sahibi Mustafa Köroğlu ve olay53 haber portalı ile Rize Olay Gazetesi yönetim kadrosuyla sohbet etti.

rize-valisi-kemal-ceberden-olay53e-ziyaret-(1).jpg

Sohbet sırasında kentte koronavirüse (Covid-19) karşı alınan tedbirlerle gündeme dair açıklamalarda da bulunan Vali Çeber, kentte tüm paydaş kurumlarca gerekli tedbirlerin alındığını ve alınan tedbirlerin uygulanmakta olduğunu kaydetti.

Umreden dönen yaklaşık 500 kişinin klinik durumlarının takip edildiğini ve son kafilenin 10 Mart’ta Rize’ye döndüğünü kaydeden Vali Çeber, 10 günlük evde izolasyon süreçlerinin 24 Mart’ta sona ereceğini belirterek, Covid-19 ve salgın ihtimaline karşın en önemli hususun vatandaşlarımızın duyarlı davranarak şahsi bilinci ve bireysel hijyen hassasiyetinin olduğunun bilinmesi gerektiğinin altını çizdi.

Vali Çeber, ziyaretin sonunda haber portalı ve gazete yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.

olay53 haber portalı ile Rize Olay Gazetesi yönetim kadrosu, gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, nazik ziyaretleri dolayısıyla Vali Çeber ve Emniyet Müdürü Gökduman ile Jandarma Komutanı Dedebağı’na teşekkürlerini iletti.

rize-valisi-kemal-ceberden-olay53e-ziyaret-(2).jpgrize-valisi-kemal-ceberden-olay53e-ziyaret-(3).jpg