Rize ve Trabzonlu Sporcular Türkiye Şampiyonasına Birlikte Hazırlanıyor

Rize ve Trabzonlu Sporcular Türkiye Şampiyonasına Birlikte Hazırlanıyor
Rizeli ve Trabzonlu kick boksçular Türkiye Büyükler - Gençler (Bay-Bayan) Ferdi Kick Boks Şampiyonasına dostça ve kardeşçe birlikte hazırlanıyor.

09 - 14 Temmuz 2012 tarihleri arasında Trabzon'da yapılacak Türkiye Büyükler - Gençler (Bay-Bayan) Ferdi Kick Boks Şampiyonası öncesi Rizeli ve Trabzonlu sporcular, şampiyonaya birlikte hazırlanıyor. 

rize-ve-trabzonlu-sporcular-turkiye-sampiyonasina-birlikte-hazirlaniyor-4.jpg

Rizeli ve Trabzonlu sporcular dostluk ve kardeşlik örneği sergileyerek dostane bir ortamda 2 Mart Rize Kapalı Spor Salonu'nda şampiyona hazırlıklarını birlikte sürdürüyor. 2 Mart Kapalı Spor Salonu'nda Kick Boks Karadeniz Bölge Başkanı aynı zamanda Milli Takım Antrenörü Mustafa Durmuşoğlu ile Antrenörler Ahmet Cebir ve Ergün Çakmakçı nezaretinde hazırlıklarını sürdüren sporcuların birbirlerine karşı dostane davranışları gözden kaçmazken sporcular neşe içinde çalışmalarını sürdürdü.

binnur-sakal-mavi-esorfmanli.jpg

binnur-sakal-mavi-esorfmanli-1.jpg

Hazırlıklar konusunda ortak  açıklamada bulunan antrenörler Durmuşoğlu, Cebir ve Çakmakçı komşu iki ilin sporcularının bu şampiyonaya birlikte hazırlanmasının diğer spor dallarına da emsal olmasını dilediklerini ifade ederek, Türkiye Şampiyonasının bir nebze Milli Takım Seçmeleri özelliğini taşıdığına vurgu yaparak sıkı bir şekilde bu şampiyonaya birlikte hazırlandıklarını ve hedeflerinin 4'ü Rize'den 8'i Trabzon'dan 12 aday sporcuyu Milli Takım kadrosuna dahil etmek olduğunu söyledi.

ahmet-cebir-mustafa-durmusoglu.jpg

Hazırlıklarına bir Rize'de bir Trabzon'da devam ettiklerini ifade eden Durmuşoğlu, "Bugün Rize'de bu hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Şu an Rize'de yapılan dostane bu çalışmalar aynı zamanda maçında provası niteliğindedir. Tek hedefimiz Trabzon'da yapılacak olan şampiyonada Rize'nin de sporcularını katarak karadeniz Bölgesi'nden mümkün olduğunca fazla sporcuyu Milli Takıma dahil ederek Milli Takımdaki sporcu sayımızı artırabilmek." dedi.

mustafa-durmusoglu-kick-boks-hocasi-1.jpg

Trabzon'un evsahibi olması bakımından 8 sporcu adayıyla şampiyonaya katılacağını ifade eden Durmuşoğlu, "Futboldaki rekabetin tersi bir rekabeti bizde var. Rizeli sporcu kardeşlerimizle 10 yıldır yediğimiz içtiğimiz bir. Bireysel sporda Rize ile Trabzon arasındaki bu dostluğa Ordu, Giresun ve Samsunlu sporcu kardeşlerimizi de dahil etmek istiyoruz. Bölge başkanı olarak Ahmet ve Ergün kardeşime iki ilin spordaki bu dostluğuna katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Dünya standartlarının üzerindeki bu kardeşlik bize başarıyı getiriyor. İnanıyorum evsahibi olduğumuz şampiyonada arzu ettiğimiz dereceleri elde edeceğiz ve Rize ile Trabzon'dan 12 sporcuyu Milli Takım kadrosuna dahil edeceğiz." dedi.

Sporcularla tek tek ilgilenen ve şu an itibariyle günde bir olan antrenman sayısını ileri günlerde ikiye çıkaracaklarını ifade eden Durmuşoğlu, şampiyona öncesine kadar hız kesmeden bir Rize'de bir Trabzon'da çalışmalarına devam edeceklerini kaydetti.

mustafa-durmusoglu-kick-boks-hocasi.jpg

Rizeli ve Trabzonlu sporcular antrenman sonrası muhabirimize toplu halde hatıra fotoğrafı çektirdi. Ardından Trabzonlu sporcu kafilesi Rize'den ayrılarak Trabzon'a geri döndü.

rize-ve-trabzonlu-sporcular-turkiye-sampiyonasina-birlikte-hazirlaniyor-2.jpg

rize-ve-trabzonlu-sporcular-turkiye-sampiyonasina-birlikte-hazirlaniyor-1.jpg