Rize Ziraat Odası'nda Çatlak! Yönetim Kurulu Üyesi Muhtar Başkan Gibi Düşünmüyor

Rize Ziraat Odası'nda Çatlak! Yönetim Kurulu Üyesi Muhtar Başkan Gibi Düşünmüyor
Rize Ziraat Odası Yönetim Kurulu Üyesi ve Akarsu Köyü Muhtarı Bayram Dinç, Çaykur’un çay alımı yasağına desteklediklerini açıklayan Rize Ziraat Odası Başkanı Nevzat Paliç’le aynı görüşleri paylaşmadığını açıkladı.

Rize Ziraat Odası Yönetim Kurulu Üyesi ve Akarsu Köyü Muhtarı Bayram Dinç, sosyal medya hesabından bir üretici oalrak yaptığı açıklama ile Çaykur’un yasak kararını eleştirdi.

"GENEL MÜDÜR ÜRETİCİNİN YANINDA MISIN BİRİLERİNE KIYAK MI EDİYORSUN"

Çaykur Genel Müdürünün üreticinin yanında mı olduğu yoksa özel sektörü kast ederek birilerine kıyak mı yapıldığını sorgulayan Dinç, sosyal medya paylaşımında şunları kaydetti: Bir çay üreticisi olarak yazıyorum. Çaykur daha beş gün önce açtı randövülü sistem derken kontenjan 15 kilo buda yetmedi. Randövi gününde çay satmazsan o günki hakkını daha satamıyorsun. Bu çaykur ne yapmak istiyor acaba sayın genel müdüre soruyorum bir üretici olarak. Üreticinin yanındamısın yoksa birilerine kıyakmı ediyorsunuz diye aklımıza geliyor.

Dinç’in sosyal medyadaki paylaşımına destek veren vatandaşlar onlarca kez paylaşım yaparken, yorum yazan vatandaşlar Dinç’e destek verdi.

caykur-genel-mudurune-tepki-mesaji.jpg