Rize Ziraat Odası'ndan Yardım

Rize Ziraat Odası'ndan Yardım
Rize Ziraat Odası Başkanı Nevzat Paliç ramazan öncesi 126 köy muhtarına garibanlara verilmek üzere ramazan paketleri verildiğini söyledi.

RAMAZAN DA 50 BİN TL. LİK YARDIM

Rize Ziraat Odası Başkanı Nevzat Paliç, ziraat odasının insanlık görevleri arasında yer alan ramazan yardımlarını bu yıl da yapacaklarını söyleyerek ”126 Muhtarımız köylerindeki fakir insanları tespit ediyor ve bizlerde bu insanlara yardım elini uzatıyoruz” dedi.

RİZE: Ziraat odası başkanı Nevzat Paliç gelenek haline getirdikleri ramazan yardımlarını bu yıl da sürdürdüklerini söyledi.

Rize Ziraat Odası Başkanı Nevzat Paliç her yıl gelenek haline getirdikleri ramazan yardımlarını bu ramazanda da sürdürdüklerini söyleyerek ”126 muhtarlık bize bağlı, muhtarlarımıza yazdığımız yazılarda yardıma muhtaç aileleri tespit edip bize geliyorlar. Bu insanlara az da olsa 10 marketin fişlerini veriyoruz. Yaklaşık olarak 250 aileye yardımda bulunuyoruz. Bu yıl ki toplam ramazan yardımı maliyetimiz 50 bin lira. Bunun dışında heyelanda zarar gören Karasu köyüne ayrı bir yardımda bulunuyoruz” dedi.

EMTİA BORSASI BİZE UYMAZ

Paliç son zamanlarda ticaret borsası ve Rize milletvekili Ali Bayramoğlu'nun sürekli gündeme taşıdığı Emtia borsasının Rize'ye uygun olmadığını söyleyerek ”Emtia borsası Srilanka'ya göre olabilir, burada insanlar boğaz tokluğuna çalışıyor. Rize'de uygulanması demek Çaykur'un bitmesi demektir. Çaykur kendi piyasasını bulan, kendi pazarlamasını yapan bir kurumdur. Diğer sektörlerle aynı kefeye konmamalı. Çaykur'un emtia borsasına girmesi demek Çaykur'un sonu demektir” dedi.

Haber:Mustafa BAYRAK