Rize’de 10 Numara Operasyon

Rize’de 10 Numara Operasyon
Rize İl Emniyet Müdürlüğü esrar, eroin, uyuşturucu gibi maddelerle özellikle gençliği zehirlemek isteyenlere karşı yaptığı operasyonla 10 kişiyi daha çökertti.

Rize İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından Rize genelinde uyuşturucu madde satışı yapan torbacı diye tabir edilen sokak satıcılarına yönelik olarak 2 haftalık zamanda yapılan çalışmalarda M. Y. , T. R. K. , T. B. , Ş. Ö. , G. T. , H. A. ,  B. D. ,  H.Y. , H.Y. ve S. M. yakalandı.

Haklarında Uyuşturucu Madde Kullanmak ve Uyuşturucu Madde Ticareti yapmaktan adli tahkikat başlatılan şahıslandan H.A. Uyuşturucu Madde Ticareti dolayısıyla tutuklanarak Kalkandere L Tipi Cezaevine gönderilirken diğer şahıslar ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Yapılan aramalarda ise 3,42 gram eroin, enjektör içerisinde kullanıma hazır 0,9 ml eroin, 17,60 gram esrar maddesi, 11 gram kenevir tohumu ve 4 adet sentetik uyuşturucu hap ele geçirildi.

rizede-uyusturucu-yakalandi.jpg

Emniyet yetkilileri, toplum için büyük tehlike olan uyuşturucu ile mücadelenin hız kesmeden artarak ve kararlılıkla sürdürüleceğini belirterek, vatandaşların uyuşturucu ile ilgili ihbar için 156 ve 155’i arayabileceklerini; ihbarda bulunanların isim ve adreslerinin hiçbir şekilde deşifre edilmeyeceğini ifade ettiler.

uyusturucu-yakalandi.jpg