Rize'de 10 Numara Projeler Start Alıyor

Rize'de 10 Numara Projeler Start Alıyor
Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Başbakan Davutoğlu'nun katıldığı Ak Parti Rize Mitinginde önümüzdeki ay içerisinde Cumhuriyet Meydanı projesine başlıyacaklarını söyledi.

Ak Parti Rize İl Mitinginde Başbakan Ahmet Davutoğlu'ndna önce bir konuşma yapan Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap yaptığı konuşmada, “30 Marttan bu yana geçen süre içerisinde birlik ve beraberliğimiz pekiştirerek bu günlere geldik. 10 Numara adını verdiğimiz projelerimizin masa başı çalışmalarını bitirmiş bulunmaktayız.

90179.jpg Önümüzdeki günlerde bunların bir bir temellerini atacağız. Kışın zor şartlarını geride bıraktık. Yeni asfalt tesisimizle yollarımız asfaltlayacağız. Timya Vadisi’ne başladık, hafriyat çalışmaları devam ediyor.

Rize Sahil projesinin çalışmaları bu hafta içerisinde başlayacaktır. Önümüzdeki ay içerisinde Cumhuriyet Meydanı projesine başlıyoruz. Rize’nin doğasına yakışacak, vatandaşlarımızın vakitlerinin hoşça geçireceği Isırlık’taki çalışmalarımıza başlamış bulunmaktayız. Teleferiği de önümüzdeki günlerde kurmaya başlayacağız” dedi.