Rize'de 10 Ocak İdareciler Günü Yemeği Düzenlendi

Rize'de 10 Ocak İdareciler Günü Yemeği Düzenlendi
Rize’de görev yapan mülki idare amirleri ile eşleri, "10 Ocak İdareciler Günü" nedeniyle Vali Ersin Yazıcı ile düzenlenen yemekte bir araya geldi.

Vali Yardımcıları, İlçe Kaymakamları ile eşlerinin de hazır bulunduğu yemekte konuşan Vali Yazıcı, idarecilerin 10 Ocak İdareciler Gününü kutlayarak, "Devletimizi temsil eden idarecilerimiz, devlet ile vatandaşlarımız arasındaki bağları güçlendirme görevini üstlenmişlerdir." dedi.

Vali Ersin Yazıcı, İdareciler Günü nedeniyle bir araya geldiği İlçe Kaymakamlarıyla, karla mücadele çalışmaları, kapanan yolların bir an önce açılması konularını görüştü.

rizede-10-ocak-idareciler-gunu-yemegi-duzenlendi-1.jpg

İlçe Kaymakamlarının ve İl Özel İdaresi’nin karla mücadelede başarılı bir çalışma yürüttüğünü belirten Vali Yazıcı, "Yoğun kar yağışında en ücra noktalara kadar gittiniz. Orada mağdur olan vatandaşları kurtardınız. Bundan dolayı sizlere can-ı gönülden teşekkür ediyorum" dedi.

Vali Ersin Yazıcı, Mülki İdare Amirlerine hitaben yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi: Mülki idare amirlerimiz, toplumumuzun tüm kesimlerinin sorunlarını, dertlerini dinleyen görevlilerdir. Bu anlamda tüm görev yaptığımız yerlerde bütün arkadaşlarımız, vali yardımcısı arkadaşlarımız, kaymakamlarımız bu hassasiyetle görev yapmalıdırlar. Ülkemizin yarınlara daha güçlü bir ülke olarak girmesine katkı sağlayacak şekilde çalışmalıyız. Vatandaşlarımızın kendisini huzur ve güven içinde hissetmesini temin etmek, ihtiyaçlarını, zamanında, onları rahatsız etmeden giderebilmek ve devletimizin şefkatini, hoşgörüsünü ve adaletini kendilerine hissettirmek en önemli vazifemizdir.

rizede-10-ocak-idareciler-gunu-yemegi-duzenlendi-2.jpg

10 Ocak Mülki İdareciler Günü’nü kutlayan Vali Yazıcı, "2015 yılının 2014 yılına oranla hem Rize için hem ülkemiz hem de dünya için daha iyi bir yıl olması temennisinde bulunarak, bu mesleğe emeği geçmiş büyüklerimizi ve şehitlerimizi anıyoruz." diye konuştu.

rizede-10-ocak-idareciler-gunu-yemegi-duzenlendi-3.jpg