Rize’de 100 Kişiyi Mağdur Eden Tefeci Operasyonu 6 Gözaltı

Rize’de 100 Kişiyi Mağdur Eden Tefeci Operasyonu 6 Gözaltı
Rize’de tefecilik yaptığı öne sürülen kişilere yönelik düzenlenen operasyonda 6 şüpheli gözaltına alındı.

Rize İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince 100 kişiyi mağdur edip haksız kazanç elde eden tefecilik şebekesine operasyon düzenlendi. Operasyon sonucunda 6 kişi gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince kentte "Tefecilik Suçu" kapsamında sürdürülen çalışmalar sonucunda 100 mağdurun tespit edildiği belirtilerek, tefecilerin işyeri ve evlerine operasyon düzenlendiği ifade edildi.

Aramalarda, senet, fiş, çek, makbuz, ajanda vb. 14 klasör evrak, dijital materyal, 142 bin 465 TL, 800 Dolar, 1 adet ruhsatsız tabanca ve 92 fişek ele geçirildiği bilgisine yer verilen açıklamada, 6 şahsın gözaltına alındığı ve haklarında İl Emniyet Müdürlüğünce adli işlemlerin yapıldığı kaydedildi. Şüphelilerden 2’sinin çıkarıldıkları hakimlikçe adli kontrol kararı ile serbest bırakıldığı, 4 şüphelinin ise yurtdışı çıkış yasağı ve adli kontrolle beraber 70 bin lira kefaletle serbest bırakıldığı bildirildi.

Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin il genelinde suç ve suçlu ile mücadelesinin kararlılıkla devam edeceği belirtildi.

rizede-tefeci-operasyonu-6-gozalti-1.jpg

rizede-tefeci-operasyonu-6-gozalti-2.jpg

rizede-tefeci-operasyonu-6-gozalti-3.jpg

rizede-tefeci-operasyonu-6-gozalti-4.jpg

Kaynak:İbrahim Köroğlu

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
9 Yorum