Rize'de 2 Ana Caddeye Yaya Giriş Kısıtlaması Getirildi

Rize'de 2 Ana Caddeye Yaya Giriş Kısıtlaması Getirildi
Pandemi Rize İl Koordinasyon Kurulu kararınca Atatürk ve Cumhuriyet caddelerine yayalar için giriş kısıtlaması kararı alındı.

Vali Kemal Çeber başkanlığında toplanan Pandemi Rize İl Koordinasyon Kurulu, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında yani karar aldı.

Alınan karara göre, Merkeze bağlı Atatürk ve Cumhuriyet Caddelerindeki yaya sirkülasyonunu azaltmak adına cadde girişlerine bariyerleme yapılmak suretiyle sınırlı geçişe izin verilecek. Ayrıca, zorunlu ve acil ihtiyaçlar dışında bu her iki cadde üzerinde yayaların bulunmasına izin verilmeyecek.

rizede-2-ana-caddeye-yaya-giris-kisitlamasi-getirildi-(1).jpgrizede-2-ana-caddeye-yaya-giris-kisitlamasi-getirildi-(4)-001.jpgrizede-2-ana-caddeye-yaya-giris-kisitlamasi-getirildi-(3).jpgrizede-2-ana-caddeye-yaya-giris-kisitlamasi-getirildi-(2)-001.jpgrizede-2-ana-caddeye-yaya-giris-kisitlamasi-getirildi-(1)-001.jpgrizede-2-ana-caddeye-yaya-giris-kisitlamasi-getirildi-(4).jpgrizede-2-ana-caddeye-yaya-giris-kisitlamasi-getirildi-(5).jpgrizede-2-ana-caddeye-yaya-giris-kisitlamasi-getirildi-(2).jpg