Rize'de 3 İlçe Nüfus Müdürü Göreve Başladı. Öksüz İkizdere'de Başladı

Rize'de 3 İlçe Nüfus Müdürü Göreve Başladı. Öksüz İkizdere'de Başladı
Rize'de Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Giriş Sınavında başarılı olup Nüfus Müdürü olmaya hak kazanan Rize Nüfus ve Vatandaşlık İ̇̇şleri Müdürlüğü Şefi Mahmut Öksüz, İkizdere İlçe Nüfus Müdürü olarak görevine başladı.

Rize'de Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Giriş Sınavında başarılı olup Nüfus Müdürü olmaya hak kazanan Mahmut Öksüz, Kerime Kabil ve Aysel Çom, İkizdere, Kalkandere ve Derepazarı ilçesinde İlçe Nüfus ve Vatandaşlık İ̇̇şleri Müdürü olarak yeni görevlerine başladı.

Rize Nüfus ve Vatandaşlık İ̇̇şleri Müdürlüğü Şefi Mahmut Öksüz, İkizdere Nüfus ve Vatandaşlık İ̇̇şleri Müdürlüğünde İlçe Nüfus ve Vatandaşlık İ̇̇şleri Müdürü olarak görevine başlarken, Kerime Kabil Kalkandere’de, Aysel Çom ise Derepazarı’nda İlçe Nüfus ve Vatandaşlık İ̇̇şleri Müdürü olarak göreve başladı.

MAHMUT ÖKSÜZ KİMDİR?

1983 Rize merkez doğumludur. İktisat mezunu olan Öksüz, 2007 yılında Rize Merkez İlçe Nüfus Müdürlüğünde devlet memurluğu görevine başladı. 2018 yılında aynı yerde şef olarak atandı. 2022 yılında Görevde Yükselme Sınavında başarılı olarak İkizdere İlçe Nüfus Müdürlüğüne atandı.

Evli ve 2 çocuk babasıdır.

mahmut-oksuz-ikizdere-ilce-nufus-ve-vatandaslik-isleri-muduru.jpgrize-nufus-ve-vatandaslik-isleri-mudurlugu-sefi-mahmut-oksuz-ikizdere-ilce-nufus-muduru-olarak-gorevine-basladi-001.jpg