Rize'de 3 İlçede Okullar Tatil Edildi

Rize'de 3 İlçede Okullar Tatil Edildi
Rize'nin Hemşin, Çamlıhemşin ve Güneysu ilçesinde okulların tatil edildiği, İkizdere ilçesinde ise ulaşımda zorluk çeken öğrencilerin izinli sayılacağı açıklandı.

Rize Valiliği, yoğun kar yağışı nedeniyle yarın (31 Aralık Perşembe günü) 3 ilçede okulların tatil edildiğini, İkizdere ilçesinde Yatılı İmam Hatip Lisesi dışındaki ilk, orta ve liselerde ulaşım güçlüğü yaşayan öğrencilerin izinli sayılacağı açıkladı.

Valilik'ten yapılan açıklamada, Hemşin, Çamlıhemşin ve Güneysu ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime bir gün ara verildiği ve okulların 31 Aralık Perşembe günü tatil edildiğini açıklandı.

Rize'de öğle saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışı nedeniyle bazı olumsuzlukların yaşanabileceği değerlendirilerek, ilk ve orta dereceli okullarda 31 Aralık Perşembe günü eğitime ara verilmesi kararı alındı.

İkizdere ilçesinde ise kar yağışının aralıklarla devam ettiği, Yatılı İmam Hatip Lisesi dışındaki ilk, orta ve liselerde ulaşım güçlüğü yaşayan öğrencilerin izinli sayılacağı belirtildi.

Rize Merkez ve diğer ilçelerde eğitime ara verilip verilmeyeceği ise ilerleyen saatlerde veya sabahleyin belli olacak.