Rize'de 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlandı

Rize'de 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlandı
Rize'de 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Valilik önünde tören düzenlendi.

Büyük Zafer'in 100. yılı Rize'de çeşitli törenlerle kutlandı.

Rize'de Valilik önünde düzenlenen tören, Vali Kemal Çeber ve Belediye Başkan Vekili Muhittin Aydın Bilsel'in Atatürk Anıtı'na çelenk sunmasıyla başladı.

Saygı duruşunda bulunulan tören, İstiklal Marşı'nın okunduğu törende, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mesajı okundu.

Günün anlam ve önemine ilişkin konuşmaların yapıldığı, şiirlerin seslendirildiği kutlamalar kapsamında Rize Belediyesi halk oyunları ekibi gösteri sundu.

"Atatürk" konulu fotoğraf sergisinin de açıldığı törene, Adalet Komisyonu Başkanı Yasin Temel, İl Jandarma Komutanı Albay Ali Güngör, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Yılmaz, Baro Başkanı Ümit Peçe, diğer ilgililer ve vatandaşlar katıldı.

Program, geçit töreni ile sona erdi.

AKŞAM ETKİNLİKLERİ

30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında bu akşam saat: 19.00'da 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanından başlayacak olan Gençlerin Bayrak Yürüyüşü, müzik dinletisi düzenlenecek. Saat: 20.00'de ise ÇAYKUR Genel Müdürlüğü karşısındaki sahil dolgu alanında 100. Yılda 100 Dilek Feneri ve 20.30'da ise aynı yerde havai fişek gösterisi düzenlenecek.

rizede-30-agustos-zafer-bayrami-dolayisiyla-valilik-onunde-toren-duzenlendi-1.jpgrizede-30-agustos-zafer-bayrami-kutlandi-3.jpgrizede-30-agustos-zafer-bayrami-kutlandi-1.jpgrizede-30-agustos-zafer-bayrami-dolayisiyla-valilik-onunde-toren-duzenlendi-2.jpgrizede-30-agustos-zafer-bayrami-kutlandi-4.jpgrizede-30-agustos-zafer-bayrami-dolayisiyla-valilik-onunde-toren-duzenlendi-3.jpgrizede-30-agustos-zafer-bayrami-dolayisiyla-valilik-onunde-toren-duzenlendi-4.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
4 Yorum