Rize'de 31 Yıl hapis cezası bulunan şahıs yakalandı

Rize'de 31 Yıl hapis cezası bulunan şahıs yakalandı
Rize’de aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalarda 31 yıl 9 ay 3 gün hapis cezası bulunan şahıs yakalanarak cezaevine gönderildi.

Rize İl Emniyet Müdürlüğü, il genelinde suç ve suçlularla mücadelenin kararlılıkla devam ettiğini bildirdi.

Yapılan açıklamada, "Asayiş Şube Müdürlüğümüzce aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalarda Pazar ilçesinde tespit edilen Z.M. isimli şahsın ikametinde arama yapıldı. Aramada 2 adet Kalaşnikof tüfek (AK-47) ve tüfeklere ait 23 adet fişek ve 1 adet av tüfeği ve tüfeğe ait 42 adet fişek ele geçirildi. Şahsın hakkında kesinleşmiş 31 yıl 9 ay 3 gün hapis cezası bulunduğu tespit edildi. Şahıs, işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildi. İl genelinde suç ve suçlularla mücadelemiz kararlılıkla devam etmektedir" denildi.

Kaynak:ZEYNEP TAYLAN

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
8 Yorum