Rize’de 7 Bin Çiftin Nikahını Kıyan Hüseyin Fil, Emekliye Ayrıldı

Rize’de 7 Bin Çiftin Nikahını Kıyan Hüseyin Fil, Emekliye Ayrıldı
Rize’de 15 yıldır evlendirme memuru olarak görev yapan ve yaklaşık 7 bin çiftin nikahını kıyan Hüseyin Fil, emekli oldu.

Rize Belediyesi Evlendirme Şefliğinde 15 yıldır evlendirme memuru olarak görev yapan Hüseyin Fil, 16 Ocak itibariyle emekliye ayrıldı.

Fil, 2005 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesinden nakille Rize Belediyesine geldiğini ve 15 yılı Evlendirme Şefliğinde Evlendirme Sorumlusu olmak üzere 17 yıl Rize Belediyesinde görev yaptığını ifade ederek, Evlendirme Şefliğinde yaklaşık 7 bin kişinin nikahını kıydığını ifade etti.

Meslek hayatı boyunca nikah masasından kalkıp giden bir çiftin olmadığını belirten Fil, mesai arkadaşlarının böyle olaylarla karşılaştığına şahit olduğunu kaydetti.

huseyin-fil-rize-belediyesi-evlendirme-memuru.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
8 Yorum