Rize’de 74. Dilruba Buluşması Gerçekleştirildi!

Rize’de 74. Dilruba Buluşması Gerçekleştirildi!
Rize Belediyesi'nin 2,5 yıldır devam eden Dilruba Buluşmaları kapsamında 74. buluşma, Engindere mahallesinde ikamet eden yaşlılarla Rize Belediyesi Isırlık Tabiat Parkı ve Sosyal Tesisi'nde gerçekleşti.

Yaklaşık 50 yaşlının katıldığı buluşmada, yaşlılar keyifli bir gün geçirdi. Yaşlılar, doğayla iç içe bir ortamda gezip sohbet etme imkanı buldu. Belediye tarafından yaşlılara ikramlar sunuldu. Yaşlılar, Dilruba Buluşması'ndan dolayı Rize Belediyesi'ne teşekkür etti.

Bugüne kadar yaklaşık 900 kişinin katıldığı buluşmalarda, gezip sosyalleşme imkanı olmayan yaşlılar belediye ekiplerince evlerinden alınıyor, gezi ve ikramların ardından tekrar evlerine bırakılıyor.

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
5 Yorum