Rize'de Acele Kamulaştırma

Rize'de Acele Kamulaştırma
Rize-Merkez Andon Sel Kapanı Projesi kapsamında merkeze bağlı Küçükçayır Köyünde (Andon) DSİ tarafından acele kamulaştırma yapılacak.

Rize merkez ile Muradiye ve Salarha Beldelerinin muhtemel taşkınlardan korunması amacıyla gerçekleştirilecek Rize-Merkez Andon Sel Kapanı Projesi kapsamında bazı taşınmazların Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü (DSİ) tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kararda, "Rize İli, Merkez İlçesi ile Muradiye ve Salarha Beldelerinin Muhtemel Taşkınlardan Korunması Amacıyla Gerçekleştirilecek Rize-Merkez Andon Sel Kapanı Projesi Kapsamında ekli harita ve listede bulundukları yer ile ada ve parsel numaraları belirtilen taşınmazların Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü Tarafından Acele Kamulaştırılmasına, 2942 sayılı Kamulaştırma Kanununun 27 nci maddesi gereğince karar verilmiştir." ifadelerine yer verildi.

rize-merkez-andon-sel-kapani-projesi-dolayisiyla-merkeze-bagli-kucukcayir-koyunde-andon-dsi-tarafindan-acele-kamulastirma-yapilacak-1-001.jpg

rize-merkez-andon-sel-kapani-projesi-dolayisiyla-merkeze-bagli-kucukcayir-koyunde-andon-dsi-tarafindan-acele-kamulastirma-yapilacak-2-001.jpg

Kaynak:İbrahim Köroğlu

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
9 Yorum