Rize’de Acele Kamulaştırma Kararı

Rize’de Acele Kamulaştırma Kararı
Rize’nin İyidere ilçesinde dere yatağının taşkın ve sel riskine karşı ıslahının yapılması amacıyla bazı taşınmazlar acele kamulaştırılacak.

Rize’nin İyidere ilçesi Merkez Mahallesi Menderes Caddesinde bazı taşınmazların ilçe merkezinde bulunan dere yatağının taşkın ve sel riskine karşı ıslahının yapılması amacıyla İyidere Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırılmasınlar ilişkin karar Resmi Gazete’de yayımlandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan kararda; “Rize ili, İyidere ilçesi, Merkez Mahallesi, Menderes Caddesinde bulunan 108 ada 1, 2 3, 4, 5 ve 6 parsel numaral taşınmazlar ile 112 ada 11 parsel numaralı taşınmazın, ilçe merkezinde bulunan dere yatağının taşkın ve sel riskine karşı ıslahının yapılması amacıyla İyidere Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırılmasına, 2942 sayılı Kamulaştırma Kanununun 27 nci maddesi gereğince karar verilmiştir” ifadeleri yer aldı.

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.