Rize’de Acele Satılık Dubleks Daire

Rize’de Acele Satılık Dubleks Daire
Rize’nin Boğaz Mahallesinde acele satılık dubleks daire…

Rize’nin Boğaz Mahallesi Yamaç Sitesinde teras katıyla beraber 15. Katta yer alan dubleks daire acele satılıktır.

Daire, sitenin son iki katında girişleri ayrı, içeriden de merdiven olan bağımsız iki daire şeklindedir. Alt ve üst katın doğalgaz elektrik su sistemleri birbirinden ayrıdır. Ferah güneş alan daire hem deniz hem de dağ manzaralıdır. Odalar, mutfak ve banyolar ideal büyüklüktedir.

Açık ve kapalı otopark, çocuk oyun alanı, hidrofor jeneratör, kamera güvenlik sistemi ve çift asansör mevcuttur. Balkonlar cam balkon ile kapatılmıştır. Camlarda sineklik mevcuttur. Alt ve üst mutfakta ankastre fırın, bulaşık makinesi ve davlumbaz dahil olup yenidir. Daha detaylı bilgi almak için iletişime geçebilirsiniz.

SATIŞ FİYATI: 725 BİN TL

İLETİŞİM İÇİN: 0541 845 46 44

rize’nin-bogaz-mahallesinde-acele-satilik-dubleks-daire…-(1).jpgrize’nin-bogaz-mahallesinde-acele-satilik-dubleks-daire…-(10).jpgrize’nin-bogaz-mahallesinde-acele-satilik-dubleks-daire…-(2).jpgrize’nin-bogaz-mahallesinde-acele-satilik-dubleks-daire…-(3).jpgrize’nin-bogaz-mahallesinde-acele-satilik-dubleks-daire…-(4).jpgrize’nin-bogaz-mahallesinde-acele-satilik-dubleks-daire…-(5).jpgrize’nin-bogaz-mahallesinde-acele-satilik-dubleks-daire…-(6).jpgrize’nin-bogaz-mahallesinde-acele-satilik-dubleks-daire…-(7).jpgrize’nin-bogaz-mahallesinde-acele-satilik-dubleks-daire…-(8).jpgrize’nin-bogaz-mahallesinde-acele-satilik-dubleks-daire…-(11).jpgrize’nin-bogaz-mahallesinde-acele-satilik-dubleks-daire…-(12).jpgrize’nin-bogaz-mahallesinde-acele-satilik-dubleks-daire…-(13).jpgrize’nin-bogaz-mahallesinde-acele-satilik-dubleks-daire…-(14).jpgrize’nin-bogaz-mahallesinde-acele-satilik-dubleks-daire…-(15).jpgrize’nin-bogaz-mahallesinde-acele-satilik-dubleks-daire…-(16).jpg