Rize'de Afet Sonrası Altyapı ve Üst Yapı Hasarları Ele Alındı

Rize'de Afet Sonrası Altyapı ve Üst Yapı Hasarları Ele Alındı
Rize’de yaşanan son afetlerin yol açtığı alt yapı ve üst yapı hasarlarının değerlendirilme toplantısı Vali İhsan Selim Baydaş başkanlığında gerçekleştirildi.

Rize Valisi İhsan Selim Baydaş'ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Trabzon XI. Bölge Müdürü İhsan Gümrükçü, Rize İl Sağlık Müdürü Mustafa Tepe, Rize İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ümit Hüseyin Sarı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Trabzon XI. Bölge Müdür Yardımcısı Bilal Timur ve Başmühendisi Akif Karanis katıldı.

Toplantıda, afetlerin etkilediği bölgelerde meydana gelen alt yapı ve üst yapı hasarlarını değerlendirerek acil iyileştirme çalışmalarının ele alındığı belirtildi. Ayrıca, devam etmekte olan projelerin ilerleyişi ve bölgedeki planlanan yatırımların önemi üzerinde durularak, özellikle afet sonrası yeniden yapılanma ve güçlendirme çabalarıyla ilgili stratejilerin belirlenmesi için detaylı görüşmeler gerçekleştirildiği kaydedildi.

rizede-afet-sonrasi-altyapi-ve-ust-yapi-hasarlari-ele-alindi-1.jpg

rizede-afet-sonrasi-altyapi-ve-ust-yapi-hasarlari-ele-alindi-2.jpg

rizede-afet-sonrasi-altyapi-ve-ust-yapi-hasarlari-ele-alindi-3.jpg

Kaynak:ZEYNEP TAYLAN

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
1 Yorum