Rize'de AK Parti Milletvekili Adayları Tam Kadro Sahada

Rize'de AK Parti Milletvekili Adayları Tam Kadro Sahada
AK Parti Rize İl Başkanlığı, 14 Mayıs Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi dolayısıyla seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

AK Parti Rize İl Başkanlığı, Genel Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Hayati Yazıcı, Rize Milletvekili Dr. Osman Aşkın Bak ve Rize Milletvekili ve Milletvekili Adayı Muhammed Avcı ile Milletvekili Adayları Av. Harun Mertoğlu ve Yılmaz Katmer’in de katıldığı aday tanıtım toplantısı ve yeni üyelere rozetlerinin takdim edilmesinin ardından saha çalışmalarına hızlı bir şekilde başladı.

Yazıcı, Bak, Avcı ile Av. Harun Mertoğlu ve Yılmaz Katmer’in yanı sıra Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, ilçe belediye başkanları ve AK Parti ilçe başkanları Cumhuriyet ve Atatürk caddesinde esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.

Milletvekili adayları Muhammed Avcı, Av. Harun Mertoğlu ve Yılmaz Katmer’e adaylıklarından dolayı vatandaşlar tarafından hayırlı olsun dileklerinde bulunuldu ve bolca hatıra fotoğrafı çektirildi.

15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’na kadar süren yürüyüşte AK Parti Rize teşkilatları tüm kademeleriyle birlikte tam kadro sahada yer aldı.

Vatandaşların göstermiş olduğu yoğun ilgi ve teveccüh; 14 Mayıs Genel Seçimlerinde bir kez daha AK Parti’nin Rize’den rekor bir oyla galip geleceğinin sinyalini verir gibi oldu.

hayati-yazici-rizede-esnaf-ziyaretinde-2.jpg

hayati-yazici-rizede-esnaf-ziyaretinde-4.jpg

hayati-yazici-rizede-esnaf-ziyaretinde-1.jpg

harun-mertoglu-rizede-esnaf-ziyaretinde-3.jpg

yilmaz-katmer-muhammed-avci-harun-mertoglu.jpg

ak-parti-rize-milletvekili-adaylari-sahada-6.jpg

ak-parti-rize-milletvekili-adaylari-sahada-1.jpg

ak-parti-rize-milletvekili-adaylari-sahada-2.jpg

ak-parti-rize-milletvekili-adaylari-sahada-4.jpg

ak-parti-rize-milletvekili-adaylari-sahada-5.jpg

ak-parti-rize-milletvekili-adaylari-sahada-3.jpg

ak-parti-rize-milletvekili-adaylari-sahada-7.jpg

zavendikli-mustafa-hoca-kuran-kurslari-baskani-ahmet-ali-saruhan-hayirsever-vatandaslara-yardim-cagrisinda-bulundu-5-002.jpg

Kaynak:Zeynep Taylan

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
10 Yorum