Rize'de Ak Partili Belediyeler Toplandı

Rize'de Ak Partili Belediyeler Toplandı
AK Parti Rize teşkilatının belediye başkanları Kasım ayı toplantısı yapıldı.

Ak Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar başkanlığında Rize Öğretmen Evinde yapılan toplantıya; AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, İl Genel Meclis Başkanı Muhammed Avcı, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Merkez İlçe Başkanı Murat Saadettin Türüt, Kadın Kolları Başkanı Nuran Alim, Gençlik Kolları Başkanı Abdullah Oğuz Hut ve AK Parti ilçe, belde belediye başkanları katıldı.

ak-parti-rize-teskilati-belediye-baskanlari-kasim-ayi-toplantisi-yapildi-1.jpg

İl Başkanı Hikmet Ayar'ın belediyelerin faaliyetleri ve çalışmaları hakkında belediye başkanlarından bilgi aldığı toplantı yaklaşık 2 saat sürdü. Her ay belediye başkanları ile yapılan toplantının Kasım ayı toplantısında Belediyelerin sorunları ve projeleriyle ilgili görüş alış verişinde bulunuldu. Toplantıda ayrıca AK Parti 5. Olağan Kongresiyle ilgilide istişarede bulunularak, kongre seçim çalışmaları hakkında konuşuldu.

Ayar, ilçelerdeki belediye ve ilçe teşkilatı uyumun önemine değinerek, Rize'deki siyasi başarıların arkasında birlik, beraberlik ve uyum içerisinde çalışmanın olduğuna dikkat çekti. Kongre sürecini şölen havasında geçirerek AK Parti'ye yakışır bir şekilde kongreleri tamamlayacaklarını dile getirdi.

ak-parti-rize-teskilati-belediye-baskanlari-kasim-ayi-toplantisi-yapildi-2.jpg