Rize'de Alacak Verecek Kavgası Kanlı Bitti: 1 Ölü, 1 Yaralı

Rize'de Alacak Verecek Kavgası Kanlı Bitti: 1 Ölü, 1 Yaralı
Rize'de çıkan kavgada silahla vurulan kardeşlerden biri ölürken diğeri ağır yaralandı.

Olay, Rize merkeze bağlı Derebaşı köyünde geçtiğimiz gün saat 18.00 sıralarında meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, Derebaşı köyünde bir çay fabrikasının önünde aralarında alacak verecek davası tartışması olan ve iddiaya göre kendisine telefonda küfreden A.K. ile Onur Şeref (33) ve kardeşi Erdi Şeref (30) arasında kavga çıktı. Tartışma esnasında fabrikanın önünde oturan A.A. (67)’da olaya karışarak tartışma daha da büyüdü. 

Olayın ardından A.A.’nın oğlu olduğu öğrenilen A.R.A. (41) isimli şahıs Onur Şeref ve Erdi Şeref’in evlerinin önüne giderek bir süre kardeşler ile sözlü tartışma yaşadı. A.R.A. sonrasında belinden çıkarttığı tabanca ile iki kardeşi karın, kasık ve bacak bölgelerinden vurularak ağır yaraladı. Ağır yaralanan Onur Şeref ve Erdi Şeref olay yerine gelen ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Erdi Şeref bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybederken Onur Şeref’in ise hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Öte yandan 2 kardeşi yaralayarak olay yerinden kaçan A.R.A. isimli şahıs jandarma ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

erdi-seref.jpg

zavendikli-kurslari-kayit-022-012.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
12 Yorum