Rize'de Alışılmışın Dışında Veliler Toplantısı

Rize'de Alışılmışın Dışında Veliler Toplantısı
Rize Valisi Ersin Yazıcı ve İl Emniyet Müdürü Adem Çakıcı’nın da yer aldığı protokol heyeti veliler toplantısına katıldı.

Rize Valisi Ersin Yazıcı ve eşi Hanife Yazıcı, İl Emniyet Müdürü Adem Çakıcı, Vali Yardımcıları Turan Yılmaz ve Mehmet Kurt, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İdris Altuntaş, İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürü Esra Alemdaroğlu, Tophane Mahallesi Muhtarı Abdurrahman Koçali, İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, İstiklal Ortaokulu'nda düzenlenen veli toplantısına öğretmenler, öğrenciler ve velilerle birlikte katıldı.

OKUL VELİ HEP BERABER EĞİTİMDE EL ELE 

Burada bir konuşma gerçekleştiren ve veli toplantılarına büyük önem verdiklerini ifade eden Vali Yazıcı, çalışkan, dürüst, saygılı idealist bireyler yetiştirmek için öğretmen, öğrenci ve velilerin birlikte çaba göstermesi gerektiğini belirtti. 

-ersin-yazici,-istiklal-ortaokulunda-duzenlenen-veli-toplantisina-katildi-(2).jpg

UNUTULMAMALIDIR Kİ…

Çocuğun okul çağını en verimli şekilde geçirmesi konusunda velilere ve eğitimcilere önemli görevler düştüğünü ifade eden Vali Yazıcı, " Rize'nin başarı çıtasını yükseltmek için öncelikle öğrenci velilerimizin her şart ve ortamda bizimle beraber olmaları ve desteklemeleri lazım. Hedefimiz öğrencilerimizi her zaman başarılarını bir üst seviyeye yükseltmek ve onları hayata hazırlamak olacaktır. Unutulmamalıdır ki var olan başarı sadece öğretmenlerimizin değil, öğrencilerimiz ve siz değerli velilerimize de ait olacaktır "dedi.

EĞİTİM AİLEDE BAŞLAR, OKULDA PEKİŞTİRİLİR

Çocuk yetiştirmenin önemine vurgu yapan Vali Yazıcı, " Eğitim ailede başlar, okulda pekiştirilir. Hepimizin çocuğu en değerli varlığımızdır. Hepimiz çocuklarımız için varız. Çocuklarımız bizim için çok önemli. Onlar bizim servetimiz ve geleceğimiz. Onlar bize Allah'ın bir emaneti. O halde bu emaneti hep birlikte en iyi şekilde yetiştirmek için elimizden gelen gayreti yapmalıyız. Hep beraber sevgimizi, şefkatimizi çocuğumuza hissettireceğiz "dedi.

-ersin-yazici,-istiklal-ortaokulunda-duzenlenen-veli-toplantisina-katildi-(1).jpg

BİR EKİP RUHU İÇERİSİNDE ÇALIŞACAĞIZ

Öğrencilerde başarı ve güven duygusunun geliştirilebilmesi için velilerin çocuklarıyla iyi bir iletişim kurmaları, okulla ve öğretmenlerle daima iletişim halinde olmaları gerektiğini belirten Vali Yazıcı," Okul, veli ve yönetim olarak el ele verip bir ekip ruhu içerisinde var gücümüzle çalışacağız. Bu okulda yapılmış olan bütün hizmetler öğrencilerimizin daha güzel bir ortamda eğitim öğretime katılım sağlamaları içindir. Şimdi bu veli toplantımızdaki amacımız ise hep birlikte çocuklarımıza neler yapabiliriz bunun istişaresini yapmak istedik. Okulla sürekli iletişim halinde olun, öğretmenlerin önerilerini dinleyin çocuğunuzu sevin ve güvenin ve çocuğunuzu öncelikle tanıyın "dedi.

Toplantıya katılan velilere teşekkür eden Vali Yazıcı, velilerden özellikle veli toplantılarına katılarak öğretmenlerle iletişim halinde olarak çocuklarına destek olmaları çağrısında bulundu.

Toplantı, velilerin sorularının cevaplandırılmasının ardından verilen kokteyl ile sona erdi.

-ersin-yazici,-istiklal-ortaokulunda-duzenlenen-veli-toplantisina-katildi-(4).jpg-ersin-yazici,-istiklal-ortaokulunda-duzenlenen-veli-toplantisina-katildi-(3).jpg