Rize'de Arbede 7 Yaralı 6 Gözaltı!..

Rize'de Arbede 7 Yaralı 6 Gözaltı!..
Rize’de polis ve vatandaşlar arasında çıkan arbedede 4’ü polis memuru 7 kişi yaralanırken, olayla ilgili 6 kişi gözaltına alındı.

Olay bugün akşam saatlerinde Rize’nin Emineddin Mahallesi’nde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, kaçak sigaraya yönelik uygulama yapan Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri, Atatürk Caddesi Emineddin Mahallesi’nde bir tamirhanede gümrük kaçağı sigara satıldığı ihbarını aldıktan sonra tamirhanedeki gümrük kaçağı sigaralara el koymak istedi. İş yeri sahiplerinin sigaraları vermek istememesi üzerine polisle söz konusu kişiler arasında kavga çıktı. Bu kişilerin akrabalarının da dahil olmasıyla kavga büyüyünce polis ekipleri takviye ekip çağırdı. Sopaların da kullanıldığı kavgada, polis ekipleri kalabalığa biber gazı sıkarak müdahale etti. Kavga, takviye ekiplerin de müdahalesiyle sona erdi.

Görgü şahitlerinin ifadelerine göre polis memurları ile tamirhanede bulunan gençler arasında tartışma çıkınca polis silah çekerek biber gazı kullandı. Polis memurları ve gençler arasındaki tartışma daha sonra kavgaya dönüşürken, olayda 4’ü polis memuru 7 kişi yaralandı. Bir polis memurunun ise parmağı kırıldı.

Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, olayla ilgili olarak 6 kişi gözaltına alındı. Biber gazından etkilenen vatandaşlara olay yerine çağrılan ambulanslarda ilk müdahaleleri yapıldı. Yaralılar Rize Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Olayla ilgili inceleme sürüyor.

kavga-rize-1.jpg

kavga-rize-2.jpg

kavga-rize-3.jpg

kavga-rize-4.jpg

kavga-rize-5.jpg

kavga-rize-6.jpg

kavga-rize-7.jpg

kavga-rize-8.jpg

İLGİLİ HABERİMİZ
Rize'deki Arbede de 1 Kişi Tutuklandı