Rize'de Bahar Şenliği Konseri

Rize'de Bahar Şenliği Konseri
Çay Üreticileri Derneği (ÇAYÜDAD)'ın kuruluşunun 3. yıldönümünde düzenlenen eğlence programı, yerel sanatçıların katılımlarıyla yarın gerçekleştirilecek.

Çay Üreticileri Derneği (ÇAYÜDAD) tarafından Rize'de "Rize'de Çay Etkinliği ve Bahar Şenliği" kapsamında bir program düzenlenecek. Programa yerel sanatçılar Yasemin Yıldız, Bahri Turan ve Ayhan Taşkıran saz ekibiyle birlikte katılacak.

Çay Üreticileri Derneği Başkanı Mustafa Mavi programla ilgili yaptığı açıklamada, "Derneğimiz kurulduğu günden bugüne kadar herzaman çay üreticisinin yanında bulunarak, sorunları yetkili birimlerle görüşerek çözüm yolları aradı. Bundan sonra da aynı program çerçevesinde yaşçay üreticilerin sorunlarını yetkili birimlerle görüşerek çözüm yolları bulmaya çalışacağız." dedi.

Yarın akşamki konsere de değinen Mavi sözlerini şöyle sürdürdü: Çay sezonunun başlamasına az bir süre İsmail Kahraman Kültür Merkezi'nde yarın akşam yetkili kişilerin de katılacağı ve konuşma yapacağı programda ayrıca eğlencemiz de olacak. Değerli sanatçılarımız Yasemin Yıldız, Bahri Turan, Ayhan Taşkıran ve saz ekibi programda yer alıp seslendirecekleri güzel eserlerle üreticilerimize ve vatandaşlarımıza keyifli dakikalar yaşatacaktır. Bu vesileyle üreticilerimizi ve tüm halkımızı eğlenceye davet ediyoruz. 

Öte yandan 19 Mart 2011 Cumartesi günü (yarın) saat 18:00'da İsmail Kahraman Kültür Merkezi'nde yapılacak olan etkinliğin bilet fiyatının 10 lira olduğu açıklandı. 

Biletler; Çayüdad Dernek Binası ile İsmail Kahraman Kültür Merkezi'nde yer alan gişelerden, İmaj Fotoğrafçılık, Dürümbüs ve Külünkoğlu Cam'dan temin edilebilecek.