Rize'de Başkanlardan Türüt'e Ziyaret

Rize'de Başkanlardan Türüt'e Ziyaret
Rize Kent Konseyi Kadın Meclis Başkanı Hatice Semiz ve MÜSİAD Rize Şubesi Gençlik Kurulu Başkanı Esra Alemdaroğlu, Ak Parti Rize Merkez İlçe Başkanı Sadettin Türüt'ü makamında ziyaret etti.

Ak Parti Rize Merkez İlçe Başkanlığında gerçekleşen ziyarette; Rize Kent Konseyi Kadın Meclis Başkanı Hatice Semiz, göreve yeni gelmenin heyecanıyla Rize için en iyiyi hedeflediklerini belirterek, çalışmalarının stardını verdiğini belirtti.

MÜSİAD Gençlik Kurulu Başkanı Esra Alemdaroğlu ise, “Genç MÜSİAD; iş birliği yanında, güç ve gönül birliğini de gerçekleştirmek düşüncesiyle yola çıkan; toplumun kültür değerlerine, ticaret ahlakına bağlı ve saygılı; çağın gerektirdiği girişimci ruha sahip; ilkelerinden taviz vermeden gelişmeyi hedefleyen, mesleki birikimi ve çağdaş donanımıyla, işadamı ya da üst seviyede yönetici olma istitadı taşıyan gençlerin oluşturduğu bir çalışma platformudur. Bizde Rize'deki çalışmalarımızı bu minvalde yürütmekteyiz" dedi.

kent-konseyi-kadin--meclis-baskani-ve-genc-musiad-baskanindan-turute--ziyaret-1.jpg

Merkez İlçe Başkanı Sadettin Türüt, kendisini ziyarete gelen Rize Kent Konseyi Kadın Meclis Başkanı Hatice Semiz ve MÜSİAD Rize Şubesi Gençlik Kurulu Başkanı Esra Alemdaroğlu'na teşekkür ederek, ziyaretlerinden duyduğu memnuniyetini dile getirdi ve çalışmalarında başarılar diledi.