Rize’de bayraklar yarıya indirildi

Rize’de bayraklar yarıya indirildi
İsrail'in Gazze'de sivillere yönelik saldırıları nedeniyle Türkiye’de 3 günlük ulusal yas ilan edilmesinin ardından Rize’de de bayraklar yarıya indirildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İsrail’in Gazze’ye saldırılarının ardından 3 günlük milli yas ilan edildiğini duyurmasının ardından Rize’de de bayraklar yarıya indirildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Filistin'de çoğu çocuk ve masum sivillerden oluşan binlerce şehide duyulan saygının bir gereği olarak Türkiye'de 3 günlük milli yas ilan edildiğini duyurmasının ardından yurt genelinde tüm kamu binalarında ve dış temsilciliklerde gönderdeki Türk bayrakları yarıya indirilirken Rize’de de başta Valilik ve belediye olmak üzere diğer kamu kurumları da bayraklarını yarıya indirdi.

milli-yas-ilaninin-ardindan-rizede-de-bayraklar-yariya-indirildi-7.jpg

milli-yas-ilaninin-ardindan-rizede-de-bayraklar-yariya-indirildi-2.jpg

milli-yas-ilaninin-ardindan-rizede-de-bayraklar-yariya-indirildi-6.jpg

Kaynak:ZEYNEP TAYLAN

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
10 Yorum