Rize'de Bayram Kutlaması

Rize'de Bayram Kutlaması
Rize'de Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni düzenlendi.

rize-valisi-bayramlasma-1.jpg

Rize Valisi Seyfullah Hacımüftüoğlu, Belediye Başkanı Halil Bakırcı, İl Emniyet Müdürü Şammaz Demirtaş ile beraberindekiler ilk olarak Atatürk Çocuk Yuvasını ziyaret etti. Burada çocuklarla sohbet eden Vali Hacımüftüoğlu çocuklara çiçek verirken, Belediye Başkanı Bakırcı ise 5 lira harçlık dağıttı.

rize-valisi-bayramlasma-2.jpg

Daha sonra Vali Hacımüftüoğlu ve beraberindekiler, Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesini ziyaret ederek hastaların ve personelin bayramını kutlayarak, hastalara çiçek verip geçmiş olsun dileğinde bulundular.

rize-valisi-bayramlasma-3.jpg

rize-valisi-bayramlasma-4.jpg

Rize Yetiştirme Yurdunu ziyaret ederek çocukların bayramını kutlayan ve onlara çiçek dağıtan Hacımüftüoğlu ve beraberindekiler, İsmail Kahraman Kültür Merkezinde vatandaşların da katıldığı bayramlaşma törenine geçti.

rize-valisi-bayramlasma-5.jpg

Hacımüftüoğlu, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, Rize için ilk izlenimlerinin olumlu olduğunu belirterek, ''Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesi gibi bu kadar gelişmiş modern ve iyi yönetilen bir hastaneyi burada bulacağımı ümit etmiyordum. Vatandaşa verilecek hizmet açısından büyük önem arz ediyor. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Son derece modern ve insanların her türlü sağlık hizmetinden yararlandığı bir ortam. Yuvalarımız ve buraya getirilen belediye hizmetleri de çok iyi. İlk izlenim olarak Rize'de görev yapacağım için kendimi şanslı hissediyorum'' dedi.

rize-valisi-bayramlasma-6.jpg