Rize'de Bayramda Görev Başındaki Çalışanlar Ziyaret Edildi

Rize'de Bayramda Görev Başındaki Çalışanlar Ziyaret Edildi
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Ramazan bayramında görev başındaki belediye, emniyet ve jandarma ekiplerini ziyaret ederek, Ramazan Bayramlarını kutladı.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Rize Valisi İhsan Selim Baydaş ve Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Ramazan Bayramı'nda görev başındaki çalışanları ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Ziyaretler kapsamında Rize Belediyesi Zabıta ve İtfaiye Müdürlüğü ile Sahil Güvenlik Karakol Komutanlığı, Emniyet Teşkilatı ve İl Jandarma Komutanlığı'na gidildi. Bakan Bak, Vali Baydaş ve Başkan Metin, bu kurumlarda görev yapan personelle bir araya gelerek bayramlarını kutladı, sohbet etti ve görevlerinde kolaylıklar diledi.

Ziyaret sırasında toplumun temel hizmetlerini yürüten personeli özverili çalışmalarından dolayı tebrik eden Bakan Bak, ziyaretlerde yaptığı konuşmalarda, "Bayramlar birlik ve beraberlik günleridir. Bu vesileyle hemşehrilerimin ve tüm vatandaşlarımızın Ramazan Bayramı'nı kutluyorum. Bayramda da görev başında olan tüm personelimize de ayrıca teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımızın huzuru ve güvenliği için özveriyle çalışan tüm personelimize minnettarız." dedi.

osman-askin-bak-zabita-ziyareti-rizede-001.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
3 Yorum