Rize'de Bayramlaşma

Rize'de Bayramlaşma
Rize'de Kurban Bayramı dolayısıyla kentin tüm kesimlerinin katıldığı ortak bayramlaşma töreni düzenlendi.

Cumhuriyet Meydanı'nda Rize Belediyesince kurulan çadırda yapılan ve bu yıl ilk kez ortak olarak düzenlenen bayramlaşma törenine, Vali Seyfullah Hacımüftüoğlu, AK Parti milletvekilleri Ali Bayramoğlu ve Lütfi Çırakoğlu, Belediye Başkanı Halil Bakırcı, Cumhuriyet Başsavcısı İsmet Özkorul, Emniyet Müdürü Şammaz Demirtaş, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Ömer Köroğlu, ÇAYKUR Genel Müdürü Ekrem Yüce ile daire müdürleri, sivil toplum örgütü temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Vali Hacımüftüoğlu'na sürpriz ziyaretler

Bayramlaşma törenine Ankara Vali Yardımcısı ve Trabzon'dan gelen misafirler de katıldı.

bayramlasma-18.jpg

bayramlasma-10.jpg

Çaykur Rizespor teknik direktörü Oktay Çevik ve futbolcular ile bazı yöneticiler de bayramlaşma töreninde yer aldı.

Vali Hacımüftüoğlu, herkesin katıldığı ortak bir tören için bu yıl farklı bir şekilde bayramlaşma törenini düzenlediklerini belirterek, en güzel sonucu elde etmek için çalıştıklarını söyledi.

Milletvekili Bayramoğlu ise önceki yıllarda her kesimin ayrı ayrı bayramlaşma töreni yaptığına işaret ederek, ''Bu nedenle bayramımız bayramlaşma törenlerinde geçiyordu. Bundan sonra bu programın ilçeleri kapsayacak şekilde genişletilmesine çalışacağız. Türkiye için örnek bir bayramlaşma töreni olduğuna inanıyorum.'' dedi.

Belediye Başkanı Bakırcı da önceki yıllarda bayramlaşma törenlerinin ayrı ayrı yapıldığını, bunun da zaman israfına neden olduğunu dile getirerek, yapılan ortak bayramlaşma töreni ile bu sorunu gidermeyi hedeflediklerini kaydetti.

bayramlasma-2.20091128140304..jpg

bayramlasma-3.jpg

bayramlasma-1.jpg

bayramlasma-4.jpg

bayramlasma-5.jpg

bayramlasma-6.jpg

bayramlasma-7.jpg

bayramlasma-8.jpg

bayramlasma-9.jpg

bayramlasma-11.jpg

bayramlasma-12.jpg

bayramlasma-13.jpg

bayramlasma-14.jpg

bayramlasma-15.jpg

bayramlasma-16.jpg

bayramlasma-17.jpg