Rize'de Belediye Başkanı Evlilik Cüzdanını Geline Vermeyi Unutunca Damat Bakın Ne Yaptı

Rize'de Belediye Başkanı Evlilik Cüzdanını Geline Vermeyi Unutunca Damat Bakın Ne Yaptı
Rize’nin Güneysu ilçesinde bir çiftin nikahını kıyan İlçe Belediye Başkanı, geline aile cüzdanını vermeyi unutunca; damat, evlilik cüzdanını geline kendisi takdim etti. Durumu fark eden Belediye Başkanı ilginç olayı ilginç bir şekilde yorumladı.

Rize’nin Güneysu ilçesinden Huriye ile Murat Sami Ak’ın oğlu  Yalçın Ak ile Samsun’dan Şengül ve Merhum Ali Tirgil ‘in kızı Ayşegül Tirgil hayatlarını birleştirme yolunda daha önce aldıkları kararı dün akşam nikah ve düğün töreniyle  taçlandırmak istedi. Güneysu Öğretmen Evinde gerçekleştirilen nikah ve düğün töreninde çiftin nikahını kıyan Güneysu İlçe Belediye Başkanı Halil Turan, çiftin nikahını kıydıktan sonra çifti tebrik ederek hatıra fotoğrafı çektirdi ve hediyesini takdim etti.

yalcin-ak---aysegul-tirgil-dugunu.jpg

Ardından aile cüzdanını gelin Ayşegül Tirgil (Ak)’a vermesi beklenen Belediye Başkanı Turan, aile cüzdanını vermeyi unutunca damat Yalçın Ak, masa üzerindeki aile cüzdanını alarak önce havaya kaldırdı ardından gelin Ayşegül Tirgil (Ak)’a verdi. Bu durumu fark eden Belediye Başkanı Turan mikrofonu yeniden eline alarak “İşi ne kadar çok yapsak ta zaman zaman bazı şeyleri unutabiliyorsunuz. Ama damat benden uyanık çıktı. Defteri aldı ve gelin hanıma hediye ediyor onu.” diye konuştu.

Nikah töreninin ardından düğün eğlence ile devam etti.