Rize’de Bir Vatandaş Çöken Yolda Son Anda Kurtuldu

Rize’de Bir Vatandaş Çöken Yolda Son Anda Kurtuldu
Rize'nin Çayeli ilçesinde bir vatandaş yolun çöktüğünü fark ederek dere yatağına düşmekten son anda kurtuldu.

Rize'nin Çayeli ilçesindeki aşırı yağışlar nedeniyle trafiğe kapalı yolun bir bölümü çöktü.

DSİ ekipleri 2020 ve 2021 yılında bölgede yaşanan taşkınlardan sonra Şairler Deresi'nde dere yatağını genişletilerek taşkın korunma çalışması başlattı.

Çalışma yapılan bölgede yol trafiğe kapatılarak, duvar yapımı için dere yatağı kazıldı.

Bölgede yaşanan yağışlar nedeniyle kazı yapılan bölgede trafiğe kapalı yolun bir bölümü, altı boşaltıldığı için çöktü.

Alınan güvenlik tedbiri nedeniyle herhangi bir olumsuzluk yaşanmazken, bir vatandaş yolun çöktüğünü fark ederek dere yatağına düşmekten son anda kurtuldu. Vatandaşın kopan yoldan kaçtığı anlar ise bir başka vatandaş tarafından anbean kaydedildi.

Yetkililer, çöken noktada yeniden güvenlik şeridi oluşturdu.

rizenin-cayeli-ilcesinde-bir-vatandas-yolun-coktugunu-fark-ederek-dere-yatagina-dusmekten-son-anda-kurtuldu-1.jpgrizenin-cayeli-ilcesinde-bir-vatandas-yolun-coktugunu-fark-ederek-dere-yatagina-dusmekten-son-anda-kurtuldu-2.jpgrizenin-cayeli-ilcesinde-bir-vatandas-yolun-coktugunu-fark-ederek-dere-yatagina-dusmekten-son-anda-kurtuldu-3.jpgrizenin-cayeli-ilcesinde-bir-vatandas-yolun-coktugunu-fark-ederek-dere-yatagina-dusmekten-son-anda-kurtuldu-4.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
3 Yorum