Rize'de Birbirlerini Vuran Kuzenlerin Cenazesi Yan Yana Kılındı

Rize'de Birbirlerini Vuran Kuzenlerin Cenazesi Yan Yana Kılındı
Rize'de dün akşam aralarında çıkan tartışma sonrası silahla birbirlerini vuran kuzenler bugün aynı camide yan yana kılınan cenaze namazlarının ardından toprağa verildi.

Rize’nin Çaykent beldesinde birbirlerini silahla vurarak öldüren 2 kişinin cenaze namazları yan yana kılındı. Camide, ölen 2 kişinin taziyelerini iki baba yan yana kabul etti.

hasan-alaca-hizir-bunyamin-alac-cenaze-namazi-2.20130730183935.jpg

Merkeze bağlı Çaykent beldesinde babaları amca çocuğu olan Hasan Alaca (37) ve Hızır Bünyamin Alaç (36) arasında iftar sonrası henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan tartışmada taraflar birbirine silahla ateş etti. İkisi de hayatını kaybetti. Kuzenler için bugün Çaykent Belde Müderrisler Camii'nde cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, hayatını kaybeden kuzenlerin yakın akrabaları ve dostları katıldı.

hasan-alaca-hizir-bunyamin-alac-cenaze-namazi-1.jpg

Cenaze namazında Hasan Alaca'nın babası Mustafa Alaca ve Hızır Alaç'ın babası Rize PTT Müdürü Mehmet Alaç'ın güçlükle ayakta durduğu gözlendi. Birbirlerini vurarak hayatını kaybeden ve yan yana cenaze namazları kılınan kuzenler daha sonra beldedeki aile kabristanlığında toprağa verildi.

hasan-alaca-bunyamin-hizir-alac-cenaze-namazi-3.jpg

Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı’nın iki aile ile de görüşerek cenazelerin yan yana kılınması ve her hangi bir husumet olmaması için aracı olduğu öğrenildi.

hasan-alaca-bunyamin-hizir-alac-cenaze-namazi-4.jpg

İLGİLİ HABERİMİZ

Rize'de Silahlı Kavga 2 Ölü