Rize'de Bu Yollarda Trafik Tek Şeritten Akacak!

Rize'de Bu Yollarda Trafik Tek Şeritten Akacak!
Rize Valiliği tarafından yapılan açıklamada yol çalışmaları dolayısıyla Rize'de iki ayrı noktada trafik ulaşımının 1 ay boyunca tek şeritten sağlanacağı bildirildi.

Rize Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, Karayolları 10.Bölge Müdürlüğü'nden gelen bilgilendirme üzerine 2 Ocak - 2 Şubat tarihleri arasında İyidere-Ardeşen Devlet yolu Pazar İlçesi, Hünar Su mevkiinde ve Çayeli İlçesi, Kültür Merkezi mevkiinde yapılacak olan yaya üst geçidi montajı çalışmaları nedeniyle trafik akışının tek şeritten yapılacağını bildirdi.

Rize Valiliği'nden yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:

010-23 K.K. Nolu İyidere-Ardeşen Devlet yolu Pazar İlçesi, Hünar Su mevkiinde yapılacak olan yaya üst geçidi montajı çalışmaları nedeniyle 02.01.2013 – 02.02.2013 tarihleri arasında trafik tek şeritten ve kontrollü olarak sağlanacaktır.

010-23 K.K. Nolu İyidere-Ardeşen Devlet yolu Çayeli İlçesi, Kültür Merkezi mevkiinde yapılacak olan yaya üst geçidi montajı çalışmaları nedeniyle 02.01.2013 – 02.02.2013 tarihleri arasında trafik tek şeritten ve kontrollü olarak sağlanacaktır.

Yol kullanıcılarının trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir. Kamuoyuna duyurulur.