Rize'de Çakar Lamba Denetimlerinde 4 Araç Söküldü, 31 Araç Cezalandırıldı

Rize'de Çakar Lamba Denetimlerinde 4 Araç Söküldü, 31 Araç Cezalandırıldı
Rize İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen çakar lamba denetimlerinde 4 araçta çakar lambalar sökülürken 31 araca da ceza yazıldı.

Rize İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, trafik ekiplerince 30-31 Ocak tarihlerinde gerçekleştirilen çakar lamba denetimi kapsamında toplam 184 aracın kontrol edildiği kaydedildi.

Açıklamada, “4 araçta mevzuata aykırı şekilde çakar lamba kullanıldığı tespit edildi. Bu araçlara çakar lamba kullanmaktan işlem yapıldı ve tespit edilen çakar lambalar söktürüldü. 31 araçta ise yönetmelikte belirlenen esaslara aykırı ışık kullanıldığı tespit edildi ve bu araçlara idari para cezası uygulandı.” ifadelerine yer verilerek, şunlar kaydedildi: "İlimiz genelinde çakar lamba ve diğer yasa dışı ekipman kullanımının önlenmesi amacıyla denetimlerimiz aralıksız devam edecektir."

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
12 Yorum