Rize'de Çakı Atan Kişi Aranıyor

Rize'de Çakı Atan Kişi Aranıyor
Galatasaray'da, Rize deplasmanında kaybedilen iki puanın üzüntüsü yaşanırken kulüp Burak'a çakı atan kişinin peşine düştü.

Son haftalarda alınan kararlar ve gerilen ortam sebebiyle bir hayli sinirli olan Galatasaray yönetimi Rize maçında yıldız oyuncusu Burak Yılmaz'a gelen çakmakla birlikte harekete geçti. Lider Fenerbahçe ile arasındaki farkın 6'ya çıkmasıyla morallerin bozulduğu camia Rize'nin en ağır cezayı alması için girişimlere başlama kararı aldı. Öyle ki Galatasaray, Burak Yılmaz'a yabancı madde atan kişinin tespiti için Rize İl Spor Güvenlik Kurulu stat yöneticilerinden güvenlik kamerası görüntülerini istedi.

Şükrü Ergün: Burak'a yapılan insanlık suçu

Şükrü Ergün, Çaykur Rizespor maçında oyuncuları Burak Yılmaz’ın tribünden atılan yabancı maddelerle yaralanmasına sert tepki gösterdi.

Bu olayın Türk futboluna yakışmadığını vurgulayan Ergün, "Burak’a atılan yabancı maddeler resmen insanlık suçu, silahlı saldırı. Bu şekilde de yorumlamak mümkün. Üzerine yorum yapılamayacak kadar kötü bir hadise. Futbolda görmek istemediğimiz, şahit olmak istemediğimiz bir durum" şeklinde konuştu.