Rize'de Çanakkale Zaferi'nin 107. Yılı Töreni

Rize'de Çanakkale Zaferi'nin 107. Yılı Töreni
18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 107. yıl dönümü dolayısıyla Rize'de tören düzenlendi.

Rize Valisi Kemal Çeber, Belediye Başkan Vekili Aydın Bilsel, ÇAYKUR Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Hakan Dedebağı, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman ve beraberindekiler ilk olarak şehit Hüseyin Gür'ün mezarını ziyaret etti.

Burada, İl Müftüsü Naci Çakmakçı tarafından Kur'an-ı Kerim okundu, şehitler için dua edildi. Daha sonra Rize Valiliği önünde düzenlenen tören, Atatürk Anıtı'na çelenklerin sunulması, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla sona erdi.

Törene, Vali Yardımcıları Gülhani Ozan Sarı, Ömer Faruk Duman, Şehit Aileleri Derneği Başkanı Kemal Aksu ve diğer ilgililer de katıldı.

rizede-18-mart-sehitleri-anma-gunu-ve-canakkale-deniz-zaferinin-107-yil-donumu-dolayisiyla-toren-duzenlendi-1.jpgrizede-18-mart-sehitleri-anma-gunu-ve-canakkale-deniz-zaferinin-107-yil-donumu-dolayisiyla-toren-duzenlendi-2.jpgrizede-18-mart-sehitleri-anma-gunu-ve-canakkale-deniz-zaferinin-107-yil-donumu-dolayisiyla-toren-duzenlendi-6.jpgrizede-18-mart-sehitleri-anma-gunu-ve-canakkale-deniz-zaferinin-107-yil-donumu-dolayisiyla-toren-duzenlendi-3.jpgrizede-18-mart-sehitleri-anma-gunu-ve-canakkale-deniz-zaferinin-107-yil-donumu-dolayisiyla-toren-duzenlendi-4.jpgrizede-18-mart-sehitleri-anma-gunu-ve-canakkale-deniz-zaferinin-107-yil-donumu-dolayisiyla-toren-duzenlendi-5.jpgrizede-18-mart-sehitleri-anma-gunu-ve-canakkale-deniz-zaferinin-107-yil-donumu-dolayisiyla-toren-duzenlendi-8.jpgrizede-18-mart-sehitleri-anma-gunu-ve-canakkale-deniz-zaferinin-107-yil-donumu-dolayisiyla-toren-duzenlendi-9.jpgrizede-18-mart-sehitleri-anma-gunu-ve-canakkale-deniz-zaferinin-107-yil-donumu-dolayisiyla-toren-duzenlendi-7.jpgrizede-18-mart-sehitleri-anma-gunu-ve-canakkale-deniz-zaferinin-107-yil-donumu-dolayisiyla-toren-duzenlendi-10.jpgrizede-canakkale-zaferinin-107-yili-toreni-1.jpgrizede-canakkale-zaferinin-107-yili-toreni-4.jpgrizede-canakkale-zaferinin-107-yili-toreni-2.jpgrizede-canakkale-zaferinin-107-yili-toreni-5.jpg