Rize’de ÇEDES Projesi tanıtım toplantısı yapıldı

Rize’de ÇEDES Projesi tanıtım toplantısı yapıldı
Rize’de görev yapan Din Kültürü Ahlak Bilgisi ve Meslek Dersleri öğretmenleri, Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum (ÇEDES) Projesi tanıtım ve bilgilendirme toplantısında bir araya geldi.

Rize kent genelinde görev yapan Din Kültürü Ahlak Bilgisi ve Meslek Dersleri öğretmenlerinin katılımı ile Rize Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans Salonunda Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum (ÇEDES) Projesi tanıtım ve bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi’nin de katıldığı toplantı Hafız öğrenci Abdullah Karali'nin Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Ardından Milli Eğitim Müdürü Tüfekçi yaptığı konuşmada 2023-2024 Eğitim Öğretim yılında Rize genelinde yapılacak çalışmalardan bahsetti.

Eğitimci-Yazar Dursun Ali Taşçı'nın konuşmacı olarak katıldığı programda kendisine günün anısına hediye takdiminde bulunuldu.

Söyleşi sonra verilen kısa aranın ardından Din Öğretimin birimi sorumlusu Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Eyüp Furtuna tarafından Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum (ÇEDEP) Projesi hakkında katılımcılara sunum yapıldı.

rizede-cedes-projesi-tanitim-toplantisi-yapildi-2.jpg

rizede-cedes-projesi-tanitim-toplantisi-yapildi-1.jpg

rizede-cedes-projesi-tanitim-toplantisi-yapildi-5.jpg

rizede-cedes-projesi-tanitim-toplantisi-yapildi-9.jpg

rizede-cedes-projesi-tanitim-toplantisi-yapildi-4.jpg

rizede-cedes-projesi-tanitim-toplantisi-yapildi-8.jpg

rizede-cedes-projesi-tanitim-toplantisi-yapildi-7.jpg

rizede-cedes-projesi-tanitim-toplantisi-yapildi-6.jpg

Kaynak:Zeynep TAYLAN

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
2 Yorum