Rize'de Cenk Ahmet ile Kıvanç'ın BJK Maçı Görüşleri

Rize'de Cenk Ahmet ile Kıvanç'ın BJK Maçı Görüşleri
Ç. Rizespor deplasmanda oynayacağı Beşiktaş maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Ç.Rizespor ardı ardına oynayacağı Beşiktaş ve Eskişehir deplasman müsabakaları için lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyor. Ç.Rizespor Mehmet Cengiz Tesisleri’nde Teknik Direktör Rıza Çalımbay nezaretinde bugün yaptığı çalışma ile hazırlıklarını sürdürdü.

rizespor-antrenmani-2.20131012134013.jpg

İdman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan tecrübeli futbolcu Cenk Ahmet geride kalan 7 haftada iyi bir performans ortaya koyduklarını belirtti. Cenk Ahmet “Takım olarak Antalyaspor maçına takılı kaldık. Çünkü takım olarak çok iyi bir mücadele ortaya koymamıza rağmen iki kötü gol yiyerek mağlup olduk. Ama önemli olan takımın iyi oynaması. Böyle maçlar her zaman kaybedilmez. Bu da Antalyaspor maçına denk geldi. Özellikle kendi sahamızda taraftarımıza iyi bir Rizespor izlettiriyoruz. Lig'de oynadığımız 3 deplasman maçından bir yenilgi, bir galibiyet birde beraberlik aldık. Şimdi önümüzde üst üste iki deplasman maçı var. İkisi de birbirinden önemli ve zor. Biz Rizespor olarak iyi bir takımız ve zorlukların üstesinden geliriz. Önce Beşiktaş ardından Eskişehir maçından istediğimiz puanları alacağız" dedi.

rizespor-antrenmani-2.20131012134027.jpg

Lig’e verilen arada nişanlanarak evliliği ilk adımı atan Kıvanç ise yaptığı açıklamada, “Benim bu mutlu günüme Rıza hocanın da iştirak etmesi benim açımdan çok güzel bir olay oldu. Hocama teşekkür ediyorum" derken, sarı kart cezası nedeniyle Antalyaspor maçında oynayamayacağını belirterek, "Lig'in yeni takımı olarak Süper Lig'e iyi bir başlangıç yaptık. Antalyaspor maçında arkadaşlarım sezonun en iyi futbolunu oynadılar ama mağlup olduk. Futbolda böyle şeyler oluyor. Şimdi lig'e verilen arayı en iyi şekilde geçirip Beşiktaş maçına hazırlanıyoruz. Önümüzde iki zorlu deplasman var. Ama biz Çaykur Rizespor'uz ve iyi bir takımız. İyide oynuyoruz. Üst üste oynayacağımız bu iki deplasman maçından iyi sonuçlar alacağız" ifadelerini kullandı.