Rize'de davet krizi

Rize'de davet krizi
Trabzonspor yönetimi davet edilmedik, Ç.Rize yönetimi Davet ettik diyor

Trabzonspor yönetimi "Davet edilmedik, Ç.Rize yönetimi Davet ettik diyor"

 ŞENER” DAVET EDİLMEDİK”

Çaykur Rizespor'un yeni yaptırdığı stadyumu açılışı yeni bir krize daha neden oldu. Daha önce stadyum isim krizi nedeniyle gündeme taşınırken bu kezde açılışta davet krizi yaşandı.

Rize'de Başbakanla görüşmek üzere Trabzon''a gelen başkan Sadri Şener, akşam yapılacak olan açılışa katılmama kararı aldı. Şener Trabzonspor yönetiminin açılışa davet edilmediğini iddia etmişti.  Başkan Şener'in  bu yöndeki sorulara “Maalesef açılışa davet edilmedik. Başbakanla Rize'de görüşecektim. Şimdi davet edilmediğimiz açılışa gitmemiz ayıp olur bize yakışmaz şeklinde cevap verdi.

METE “DAVETİYELERİ GÖNDERDİK

Başkan Şener'in bu yöndeki açıklamalarına  Ç.Rizespor kulübünden cevap geldi. Yeşil Mavililerin  başkanı Halim Mete Başkan Şener ve yönetiminin davetiyelerinin gönderildiğini belirterek, ” Trabzonspor kulübüne yönetimine ve sayın başkanına açılış davetiyelerimiz gönderdik. Ayrıca transfer komitesi başkanımız İstanbul Milletvekili Kemal Yardımcı da başkan Şener'i bizzat telefonla arayarak açılışı onurlandırmasını istedi. Hatta Başkan Şener'e sayın Başbakanımızın hemen yanındaki koltuğun kendisine ayrıldığını söyledi. Biz dostumuzu unutmayız. Biz açılış davetiyelerini de  gönderdik ancak belki ellerine ulaşmamıştır “ dedi.

İLGİLİ HABERİMİZ

https://www.olay53.com/haber/trabzonspor-davet-edilmedi-7254.htm