Rize'de de "Dinamik Denetim Süreci" Başladı

Rize'de de "Dinamik Denetim Süreci" Başladı
İçişleri Bakanlığının yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadelede başlattığı "Dinamik Denetim Süreci" uygulaması, Rize’de de hayata geçirildi.

Kovid-19 risk haritasına göre "çok yüksek riskli" iller arasında bulunan Rize'de İçişleri Bakanlığının  "Dinamik  Denetim  Süreci"  konulu genelgesi kapsamında denetimler başlatıldı. Vali Kemal Çeber, Belediye Başkanı Rahmi Metin, Atatürk ve Cumhuriyet caddelerinde incelemelerde bulunarak denetim gerçekleştirdi. 

Denetimlere İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Tepe de katılarak vatandaşlardan kalabalıklardan mümkün olduğunca uzak durmalarını, maske ve mesafe kurallarına özen göstermelerini istedi.

Kurumlardan temsilcilerin katılımıyla gerçekleştirilen denetimlere ayrıca il müdürlerinden oluşan ekipler, farklı bölgelerde iş yerlerini ziyaret ederek denetlemelerde bulundu. 

Dinamik denetimler kapsamında şehirde birçok noktaya yeni uyarı afişleri asıldı.

Rize Valiliği'nin sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda ise, Kovid-19 ile mücadeleye destek çağrısında bulunularak, "Bu şehre 'Kırmızı' hiç yakışmıyor. Koronavirüs Salgınıyla mücadelede Dinamik Denetim Modeli ile ilimiz genelinde daire müdürlerimizin de katılımı ile kapsamlı denetimler gerçekleştiriyoruz. Yeşilin yanında 'Mavi' en çok Rize'ye yakışır." ifadelerine yer verildi.

rizede-de-dinamik-denetim-sureci-basladi-(9).jpgrizede-de-dinamik-denetim-sureci-basladi-(10).jpgrizede-de-dinamik-denetim-sureci-basladi-(11).jpgrizede-de-dinamik-denetim-sureci-basladi-(12).jpgrizede-de-dinamik-denetim-sureci-basladi-(4)-002.jpgrizede-de-dinamik-denetim-sureci-basladi-(7)-001.jpgrizede-de-dinamik-denetim-sureci-basladi-(5)-001.jpgrizede-de-dinamik-denetim-sureci-basladi-(8)-001.jpgrizede-de-dinamik-denetim-sureci-basladi-(6)-001.jpgrizede-de-dinamik-denetim-sureci-basladi-(2)-002.jpgrizede-de-dinamik-denetim-sureci-basladi-(1)-002.jpgrizede-de-dinamik-denetim-sureci-basladi-(3)-002.jpg