Rize’de DEAŞ, EL KAİDE ve HEYETİ TATRİR ŞAM Uzantıları

Rize’de DEAŞ, EL KAİDE ve HEYETİ TATRİR ŞAM Uzantıları
Aşırı uç radikal terör örgütlerine yönelik 3 gündür devam eden ve geçtiğimiz gün sona eren “Kahramanlar-45” operasyonunun bir ayağı da Rize’de gerçekleştirildi.

Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Başkanlığı koordinesinde, Terörle Mücadele Daire Başkanlığınca; İstanbul başta olmak üzere Rize,Trabzon,Ordu,Sakarya, Antalya, Düzce, Elazığ, Konya,Mersin ve Sivas’da “Kahramanlar-45” Operasyonları düzenlendi.

Operasyonlar sonucunda DEAŞ terör örgütü içerisinde faaliyet yürüten; Antalya’da 2️, Düzce’de 1, Elazığ’da 6, İstanbul’da 7, Mersin'de 7, Ordu’da 1, Rize’de 1, Sakarya’da 2, Sivas’ta 1, Trabzon’da 2, El Kaide terör örgütü içerisinde faaliyet yürüten 6️ şüpheli şahıs Konya’da yakalandı.

Yapılan aramalarda; 39 bin dolar, 11 bin euro, 200 bin TL ve çok miktarda diğer ülkelere ait döviz ile çok sayıda dijital materyal ve dokümana el konuldu.

Öte yandan geçtiğimiz hafta içinde de yine aralarında Rize’nin de bulunduğu 28 ilde bölücü terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlenen eş zamanlı 'Kahramanlar-43' operasyonlarında 165 şüphelinin yakalandığı duyurulmuştu.

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
2 Yorum